DOLAR 32,573
EURO 34,8792
ALTIN 2436,041
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Burgan Bank’tan Dijital Mevduat Hesabı ile yeni bir dönem

    Burgan Bank’tan Dijital Mevduat Hesabı ile yeni bir dönem
    27.11.2018
    A+
    A-

    Yenilikçi ve çözüm odaklı yaklaşımıyla ihtiyaca uygun ürünler üreten Burgan Bank, özel bankacılık alanındaki tecrübesini dijital kanala aktararak geliştirdiği Dijital Mevduat Hesabı’yla hizmet vermeye başladı. Rekabetçi faiz oranları sunan Dijital Mevduat Hesabı’nda para transferleri için de herhangi bir masraf ödenmiyor.

    Burgan Bank, dijital dönüşüme verdiği önem doğrultusunda yüzde yüz masrafsız ve kullanıcı dostu bankacılık anlayışıyla oluşturduğu dijital ürünleri ile geleceğin dijital bankası olarak konumlanmak için önemli adımlar atıyor. Geçtiğimiz yıl Dijital Bankacılık alanında kredi ürünüyle hizmet vermeye başlayan Burgan Bank, şimdi de özel bankacılıktaki tecrübesini dijital dönüşüm ile birleştirerek bireysel müşterilerine rekabetçi faiz oranlarıyla avantajlı mevduat ürünü sunuyor.

    Şubeye gitmeden “online” olarak kolayca hesap açma imkanı sağlayan “Dijital Mevduat Hesabı”, tutarı ne olursa olsun, 500 TL’ye bile, özel bankacılıktaki avantajlı faiz oranlarını sunuyor ve Burgan Bank dijital müşterilerinden EFT ve havale işlemlerinde de masraf almıyor.

    Dijital çağın ihtiyaçlarına uygun hesap 

    Dijital Bankacılık alanında yaptıkları yatırımların artarak devam ettiğini belirten Burgan Bank Dijital Bankacılık ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Dinç, “Burgan Bank olarak oldukça geniş ürün gamına sahibiz. 2017 yılından bu yana dijital dönüşüm çalışmalarımız doğrultusunda kitle bankacılığı tarafında daha aktif olmak için kredi ve mevduat ürünlerinden başlayarak tüm hizmetlerimizi dijital çağın ihtiyaçlarına uygun olarak güncelliyor, avantajlı yeni ürünlerimizle müşterilerimize kolaylıklar sunuyoruz. Yakın zamanda Özel Bankacılık’taki deneyimimizle dijital dönüşümü bir araya getirerek “Dijital Mevduat Hesabı” ürününü müşterilerimize sunmaya başladık. Yüzde yüz masrafsız bankacılık anlayışı ile oluşturduğumuz yeni ürünümüzün dijital ve kullanıcı dostu başvuru süreci ile rekabetçi faiz oranlarının müşterilerimiz için fark yaratacağına inanıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.