DOLAR 32,5906
EURO 34,8542
ALTIN 2507,944
BIST 9682,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bürotime yurt dışı ağını genişletiyor

    Bürotime yurt dışı ağını genişletiyor
    21.12.2017
    A+
    A-

    Global marka olma yolunda hızla ilerleyen Bürotime, yurt dışındaki konsept mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. 50’yi aşkın ülkeye ihracat yapan lider üretici, yurt dışındaki 7’inci konsept showroom’unu Ürdün’ün ardından Gürcistan’da açtı. Ofisler başta olmak üzere sektörel ve proje bazlı tüm çalışma alanları için çözümler sunan Bürotime, 2018 yılında Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da 25 yeni konsept mağaza açılışı daha gerçekleştirmeyi hedefliyor.

    Ofis mobilyası sektörünün öncü markalarında olan Bürotime, çalışma ve yaşam alanlarına yönelik geliştirdiği yenilikçi tasarım ve konseptleri ile adından sıkça söz ettiriyor. Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te 7’inci konsept mağazasının açılışını gerçekleştiren lider üretici, ödüllü tasarımlarını dünyaya tanıtma yolunda ilerliyor. 250 metrekarelik bir alana sahip olan mağazanın açılışı, kokteyl ve müzik dinletisi ile gerçekleştirildi. Açılışa, Bürotime Uluslararası Satış Direktörü Hakan Çeviköz ile Bürotime Bölge Satış Yöneticisi Sabina Mısır’ın yanı sıra Tiflis’te bulunan büyükelçilik temsilcileri de katılım gösterdi.

    Bürotime Uluslararası Satış Direktörü Hakan Çeviköz“Bürotime olarak, gün içerisinde en çok zaman geçirdiğimiz yerlerden biri olan çalışma ve yaşam alanlarını yenilikçi ve modern konseptlerle buluşturmayı hedefliyoruz. Tasarımlarımızla, ulusal ve uluslararası arenada çeşitli ödüllere layık görüldük. Bu anlayışla, mobilyalarımızı ülkemizdeki tüketicilerin yanı sıra, dünya genelindeki tüketicilerin hizmetine de sunmayı arzu ediyoruz. Hedefimiz yurt dışındaki konsept showroom sayımızı 25’e çıkarmak. Hali hazırda 50 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda yedinci bayimizin açılışını da Gürcistan’da gerçekleştirdik.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.