DOLAR 32,5744
EURO 34,9745
ALTIN 2421,943
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bürotime’dan zamansız tasarım çizgileriyle güncelliğini koruyan yeni nesil ofis mobilyaları

    Bürotime’dan zamansız tasarım çizgileriyle güncelliğini koruyan yeni nesil ofis mobilyaları
    11.07.2018
    A+
    A-

    Çalışanların ofislerdeki farklı ihtiyaçlarını gözeterek geliştirdiği özgün, fonksiyonel ve şık tasarımları ile dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Bürotime, yeni ürünü Foldit’le, konforlu ve şık alanlar oluşturmaya devam ediyor. Modern ve klasik çizgilerin buluştuğu Foldit Koltuk Ailesi; çalışma, toplantı, bekleme gibi birçok farklı kullanım alanlarına çözüm sunuyor.

    İş dünyası ve ofislerde kaliteli bir yaşam alanı oluşturarak dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Bürotime; geliştirdiği ürün gruplarıyla çalışma ortamlarına yenilikçi ve fonksiyonel çözümler sunmaya devam ediyor. Bürotime b. design ekibi tarafından farklı kullanım alanlarına yönelik özel olarak tasarlanan Foldit; sade formu, zarif ve özenli detaylarıyla ofislerde konforlu çalışma alanları sunuyor.

    Ofis içindeki çalışma, toplantı, bekleme, dinlenme gibi farklı kullanım senaryolarına cevap veren Foldit, insan sağlığına uygun olarak şekillendirilmiş yapısıyla konforlu kullanım olanağı yaratıyor.

    Foldit koltuk ailesi; Foldit yönetici, Foldit operasyonel ve Foldit lounge koltuk modellerinden oluşuyor.

    Modern ve klasik çizgilerin buluşma noktası: Foldit yönetici koltuğu

    Foldit yönetici koltuğu, ofislerde arzulanan ağırlığı sofistike bir biçimde veriyor. Modern ve klasik çizgileri buluşturan Foldit, ofislerde güncelliğini hiçbir zaman yitirmeyecek bir ürün olma özelliğini barındırıyor. Kullanıcıda uyandırdığı görkemli algıya karşın ince ve çizgisel yapısı ile zıtlıkları ahenkle bir araya getiren ürün; klasik tarzdan ayrılamayan yöneticiler için vazgeçilmez bir tasarım olma özelliği taşıyor. Kullanıcı odaklı yaklaşımla tasarlanan Foldit, şıklığı ile kendine hayran bırakırken; insan sağlığına uygun olarak şekillendirilmiş akıcı formuyla da göz dolduruyor.

    Şıklık ve konfor arasındaki denge: Foldit çalışma koltuğu

    Şıklık ve konfor arasındaki denge gözetilerek tasarlanan Foldit çalışma koltuğu; çalışırken vücudu destekleyerek, kullanıcısını doğru oturuş pozisyonuna yönlendiriyor. Sade formuna karşın, özenli detaylarıyla dikkat çekici bir duruş sergileyen Foldit, kullanıcısına, işlevsellik ve estetik tasarımı aynı anda sunuyor.

    Bekleme alanlarında fark yaratacak tasarım: Foldit lounge koltuk

    Lobi, bekleme veya dinlenme alanları için tasarlanan Foldit lounge koltuğu, kullanıcısı için konforu garanti ederken, sade formu, zarif ve özenli yapısıyla şık bir bekleme ortamı sunuyor. Görsel detaylarıyla içinde bulunduğu çalışma alanında elegant bir duruş sergileyen Foldit Lounge koltuğu, tamamlayıcısı olarak tasarlanan Foldit Puf’la bekleme alanlarındaki tüm ihtiyaçları karşılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.