DOLAR 32,3208
EURO 35,1251
ALTIN 2298,64
BIST 9041,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bürotime, German Design Award ile uluslararası arenadaki ödüllerine yenisini ekledi

    Bürotime, German Design Award ile uluslararası arenadaki ödüllerine yenisini ekledi
    12.11.2018
    A+
    A-

    Geliştirdiği özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla uluslararası arenadaki başarısını perçinleyen Bürotime, “Note” isimli toplantı masası ile tasarım alanında inovatif ve öncü fikirlerin yarıştığı German Design Award 2019’un (Alman Tasarım Ödülleri) sahibi oldu.

    Alman Tasarım Konseyi (German Design Council) tarafından düzenlenen ve dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen German Design Awards 2019’un (Alman Tasarım Ödülleri) kazananları belli oldu. Bu yıl 49.su düzenlenen yarışmada Bürotime’ın Note isimli ürünü, “Excellent Product Design” kategorisinde ödüle layık görüldü.

    Yalın tasarım dili ve güçlü duruşuyla toplantı alanlarına yeni bir soluk kazandıran Note, Design Turkey, Red Dot ve iF Design Ödülleri’nin ardından “başarıyı görünür kılan ödül” sloganıyla dünyanın en seçkin tasarım ödüllerinden biri olan German Design Award ile uluslararası başarısını bir kez daha tescilledi.

    Geleneksel yarışma süreçlerinin aksine German Design Award’da değerlendirmeye alınan ürünler, başvuru sistemiyle değil; uluslararası tasarımcıların içerisinde bulunduğu bağımsız jüri üyelerinin özgün ve özel bulduğu tasarımları değerlendirilmek üzere seçmeleriyle farklılık kazanıyor. Ürünlerin German Design Award’a aday gösterilmesinin bile büyük önem arz ettiği yarışmada ödül kazanan ürünler, tasarım kalitesini dünya sahnesinde kanıtlamış kabul ediliyor. Her biri alanında duayen tasarım uzmanlarından oluşan jürinin on binlerce ürünü değerlendirmesiyle belirlenen ödüllü tasarımlar, 8 Şubat 2019 tarihinde Frankfurt’ta gerçekleştirilecek Ambiente fuarında, göz alıcı bir sergi eşliğinde sahiplerini bulacak.

    Bürotime ile Ödüllü Çalışma Alanları

    b.design team’den Utkan Kızıltuğ ve Arif Akıllılar’ın tasarladığı Note; zarafeti ve sağlamlığıyla kullanım amaçlarına göre farklı boyut ve formlarda tasarlanabildiği gibi, zengin renk alternatifleriyle toplantı grubunda kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak yenilikçi çözümler sunuyor. Zamana direnen tasarımların ortak noktasının yıllar geçse de ürünlerin sağladığı görselliğin eskimemesi ve kullanıldığı mekânlara işlevsellik dışında da değer katması olduğu düşünesiyle kurgulanan Note, yalın tasarım çizgilerini kalite algısıyla birleştirerek benzersiz bir ürün olma özelliği taşıyor. Ofislerin düzenlenmesinde prestije verilen önemi tek başına sergileyen Note; bir mobilyadan daha öteye giderek özgün duruşuyla gücü sembolize ediyor.

    German Design Award Hakkında;

    Sanayi, üretim ve tasarım kültürünü desteklemek amacıyla, 1969 yılından bu yana Almanya devlet desteği ile düzenlenmekte olan German Design Awards kazananları, dünyanın farklı ülkelerinde önde gelen tasarım uzmanlarının katılımıyla oluşan jüri üyelerinin değerlendirmeleri ile belirleniyor.

     

    Hüseyin Tosunoğlu

    Bürotime Hakkında:

    Tosunoğulları A.Ş.’nin 1980 yılından bugüne uzanan deneyimiyle 2000 yılında kurulan Bürotime, faaliyete başladığı günden itibaren üretim teknolojisinde gerçekleştirdiği modernizasyon çalışmaları, çevre dostu altyapısı ve sürdürülebilir çevre politikalarıyla dünya standartlarında üretim gerçekleştirmektedir. 2014 yılında koltuk ve mobilya ürün grubunda Türkiye’de GREENGUARD Gold sertifikası almaya hak kazanan ilk ve tek ofis mobilya üreticisi unvanını elde eden Bürotime, faaliyet gösterdiği ofis mobilyaları alanında uluslararası sertifikasyon çalışmalarına hız kesmeden devam etmekledir. Lider üretici, LEED ve BREEAM gibi dünyada tanınırlığı ve bilinirliği en yüksek yeşil bina sertifikaları talep eden kuruluşların ilk tercihi olurken, her yıl ihracat pazarlarını genişleterek ve üretim kapasitesini arttırarak yerel ekonominin gelişimine katkı sağlamaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.