DOLAR 32,5746
EURO 34,8999
ALTIN 2435,555
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bursa’nın butik seramik mağazası Bien Öykü Yapı açıldı

    Bursa’nın butik seramik mağazası Bien Öykü Yapı açıldı
    04.05.2018
    A+
    A-

    Bien’in, Öykü Yapı Mağazası Bursa Nilüfer İlçesi’nde düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. Açılış konuşmasını Öykü Yapı Mağazası’nın sahibi Yeşim Şarlı’nın yaptığı açılışa Bursa iş dünyasının temsilcileri, Bien’in kurucusu Nurullah Ercan, Bien yöneticileri ve çalışanları katıldı.

    Bien’in Bursa’daki bayisi Öykü Yapı’nın açılışı birçok kesimi de bir araya getirdi.

    Törene Bursa Nilüfer İlçesi Belediye Başkanvekili Rahşan Duygu Tursun, Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Arif Tak, Osmangazi Belediye Başkan Vekili Ahmet Köken ve Ak Parti Bursa İl Başkan Yardımcıları, Ercan Şirketler Topluluğu ve Bien Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan, Bien Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ercan, Bien Seramik Genel Müdürü Metin Savcı, Bien Bölge Müdürleri, Bien yöneticileri, Bien çalışanları, Milli Basketbol oyuncusu Kerem Tunçeri, ünlü manken Özge Ulusoy, çok sayıda basın mensubu ve Bursalı iş insanları katıldı.

    LÜKS SERAMİK MAĞAZASI

    Öykü Yapı Showroom’un açılış konuşmasını mağaza sahibi Yeşim Şarlı yaptı. Şarlı konuşmasında ‘’Bu mutlu günümde sizlerle birlikte olmanın gururunu yaşıyorum. Hayallerin tüm engelleri aştığını gördüm. Niyeti halis olanın öyküsü güzel olurmuş dedik ve yeni mağazamızı bugün sizlerle birlikte açmak için burada toplandık. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum’’ dedi.

    Öykü Şarlı’nın ardından konuşma yapan Ercan Şirketler Topluluğu ve Bien Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan konuşmasında ‘’Kıymetli arkadaşımız, değerli iş ortağımız Öykü Yapı’nın böyle bir niyeti olduğunu hepimiz biliyorduk. Sağ olsun öyle bir eser yapmış ki düşündüğümüzün çok ötesinde bir showroom yaratmış. Biz yıllardır Bien Yapı olarak sektörde bu işi geliştirmeye çalışıyoruz ve belli bir seviyeye geldiğimizi düşünüyoruz. Biliyorsunuz ki sanayinin hiçbir zaman üst noktası yok, ticaretin de öyle. Hedefimiz markamızı devamlı daha üst seviyelere çıkarmak. Bu işi de bayilerimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Öykü Yapı’ya teşekkürlerimi sunuyor ve iyi dileklerimi iletiyorum” dedi.

    BURSA’NIN LÜKS SERAMİK MAĞAZASI

    Bien Seramik’in, Bursa’daki yeni mağazası 3 katlı ve 2 bin 500 m2 kapalı alanda hizmet verecek. Mağazada Bien’in özel tasarım ürünleriyle hazırlanmış 38 canlı mekan bulunuyor. Banyo canlı mekanlarının yanı sıra Bien’in 20 mm’lik ürünlerini sergilediği konseptler de tasarlanmış.

    Mağazanın satış ofisi ve büyük toplantı odasına ek olarak çalışanlara, konuklara hizmet verecek bir de ‘’Öykü Cafe’’si var. Showroomda 2018 yılı yeni ahşap ürünlerle beraber, 15x90cm, 15x60cm, 22x90cm, 60x60cm, 50x50cm ürünlerin kullanıldığı canlı mekanlar, ürün portföyünün sergilendiği alanlar, 60x60cm, 60x120cm ve 40x120cm ebatlı koleksiyonların sergilendiği alanlar mevcut. Showroom mimarların, tüketicilerin ve tüm projelerin ihtiyaçlarına cevap verecek büyüklükte ve nitelikte.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.