DOLAR 32,5645
EURO 34,9416
ALTIN 2427,652
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bursa’nın ilk GIZIA mağazası Sur Yapı Marka AVM’de açıldı

    Bursa’nın ilk GIZIA mağazası Sur Yapı Marka AVM’de açıldı
    27.05.2019
    A+
    A-

    Moda sektöründe 30 yılı aşkın deneyime sahip kadın giyim markası şimdi Sur Yapı Marka AVM’de. Moda arenasında Türk modasının önemli temsilcilerinden olan GIZIA, Bursa’daki ilk mağazasını 24 Mayıs’ta Sur Yapı Marka AVM’de açtı.

    Türkiye’nin en seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, alanında öncü markaları çatısı altında toplamaya devam ediyor. Sur Yapı Marka AVM, 24 Mayıs tarihinde açılışı yapılan GIZIA ile modanın öncüsü firmaları bünyesinde toplamayı sürdürüyor.

    Avrupa ülkeleri ve Rusya başta olmak üzere Ortadoğu ve Amerika’yı kapsayan geniş bir coğrafya üzerinde 300’e yakın satış mağazasıyla dikkat çeken marka, şık, feminen ve sofistike kodlarıyla tanımlanan koleksiyonlarıyla Bursa’daki ilk mağazasını Sur Yapı Marka AVM’de açtı.

    Bilgi için: Yasemin Tosun – MPR İletişim Danışmanlığı / ytosun@mpr.com.tr– (0212) 438 63 50 / 158

    Sur Yapı Marka AVM Hakkında:

    Türkiye’nin en seçkin alışveriş merkezi Sur Yapı Marka AVM, Bursa’nın gözde bölgelerinden biri olan Nilüfer ilçesinde, eşsiz alışveriş deneyimi, renkli ve eğlenceli sosyal aktiviteleriyle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatıyor. Her zevke hitap eden Sur Yapı Marka AVM, 3 bin kişilik istihdamla 75 bin m2 kiralanabilir alanda ulusal ve uluslararası seçkin markalara ev sahipliği yapıyor. 250 mağaza ile faaliyet gösteren alışveriş merkezinde 35 kafe ve restoran, bin 400 kişi oturma yeme içme alanı ve 2 bini aşkın araç kapasiteli otopark mevcut. BursaRay metro hattı ve çevresindeki otobüs duraklarıyla toplu taşıma avantajına sahip Sur Yapı Marka AVM, çevre yoluna yakınlığıyla da özel araç sahipleri için kolay bir ulaşım noktasında.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.