DOLAR 32,4962
EURO 34,7709
ALTIN 2489,662
BIST 9538,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bursaspor başkan adayı Bozdemir Genç, dinamik ve güçlü bir ekibiz

    Bursaspor başkan adayı Bozdemir Genç, dinamik ve güçlü bir ekibiz
    15.05.2018
    A+
    A-

    Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Ahmet Bozdemir 14 Mayıs akşamı Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleşen Divan Kurulu’nda bir açıklama yaptı. Bozdemir yönetim kurulundaki tüm adayların sektörlerinde en iyilerinden oluştuğunu ifade ederek; “Biz genç, dinamik ve güçlü bir ekibiz. Kazanırsak iyi işler yapacağız; kaybedersek de Bursaspor’a desteğimizi sürdüreceğiz.” dedi.

    Başkan Adayı Ahmet Bozdemir; “Başkan kim olursa olsun yanındayız. Burada bu konuşmayı yapmak onur verici.” diye konuştu. Ahmet Bozdemir; “Yoğun bir süreç geçirdik. Taşın altına elimizi nasıl koyarız diye yola başladık. Sabaha kadar toplantı yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

    Bozdemir daha sonra yönetim kurulundaki isimleri teker teker tanıttı. Divan Kurulu’nda yaptığı açıklamada Bozdemir; Bursaspor’un en zor günlerinde adaylığını koyduğunun altını çizerek “Tatmin edici birçok projemiz var. İçiniz rahat olsun. Herkesin sözünü de dinleyeceğiz.” dedi.

    “Birçok derneğin ziyaretine gittik. Bizleri karşıladıklarında ne kadar büyük bir camianın parçası olduğunu anladık. Altyapıya bağışı hiç düşünmeden yaptık. Konu Bursaspor’un menfaati olunca düşünmeyiz.” diyen Bozdemir; Biz bu borçtan korkmuyoruz. Gereken neyse yapacağız. Ben de gereken desteği vereceğim. Pablo Martin Batalla’nın kalması yönünde çalışmalarımız var. Yönetimimizde yer alan Erkan Kamat abimiz de yardımcı olacak. Ayrıca Özlüce Tesisleri’ni İbrahim Yazıcı Tesisleri olarak değiştirmek istiyoruz. Kimse vefa borcunu ödeyemedi. Biz de bu çalışmayı yaptık.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.