DOLAR 32,3149
EURO 35,1092
ALTIN 2294,008
BIST 9049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Business İstanbul’da firmalara kiralamalar başladı

    Business İstanbul’da firmalara kiralamalar başladı
    03.08.2017
    A+
    A-

    Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’da firmalara kiralamalar başladı. 70 metrekareden 1.320 metrekareye kadar değişen A plus ofisler, en ileri teknolojik donanıma sahip bulunuyor. Business İstanbul 9 asansörü, 5 katlı geniş otopark alanı, düşük aidat imkanı ve merkezi lokasyonuyla firmalara her bakımdan büyük avantaj sağlıyor.

    İstanbul Anadolu yakasının en değerli lokasyonu olan Göztepe E-5 üstünde yer alan ve üçer bloktan iki etap olarak inşa edilen Business İstanbul’da kiralamalar başladı. Başta kurumsal firmalar olmak üzere Türkiye’nin önde gelen iş çevreleri tarafından tercih edilen Business İstanbul ofisleri, her türlü talebe yanıt verebilecek ölçeklerde 70 metrekareden 1.320 metrekareye kadar değişen alternatiflerde kiraya sunuluyor. Altı bloktan oluşan Business İstanbul’un 1. ada etabındaki üç bloktan biri ise Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından satın alındı. ETS Tur’un 11 katlı yeni merkezi 13.000 metrekare ofis alanına sahip bulunuyor.

    9 asansörle bina içi hızlı trafik

    Kurumsal firmaların ihtiyaçları gözetilerek tasarlanan Business İstanbul’da biri yangın amaçlı olmak üzere 9 asansör bulunuyor. Bina içinde personel ve ziyaretçi trafiğini hızlandırmak amacıyla Business İstanbul’da çok sayıda asansöre yer veriliyor. Az sayıda projede görülen bu özellik sayesinde asansör sırası bekleme sorunu ortadan kalkıyor, katlar arası geçişe hız kazandırılıyor.

    5 katlı geniş otopark alanı

    Business İstanbul otopark sorununa da sürdürülebilir bir çözüm getiriyor. 5 katlı otoparka sahip olan Business İstanbul, geniş otopark alanı sayesinde yalnızca ofis çalışanlarına değil, firmaları ziyarete gelenler için de büyük kolaylık sağlıyor ve zamandan kazandırıyor.

    Düşük aidat avantajı

    GBCI tarafından çevreci faktörler, ekonomik kullanım ve sağlıklı yaşam koşulları kriterleri doğrultusunda verilen Leed Platinium sertifikasına sahip olan Business İstanbul, bina kullanım maliyetlerini de önemli ölçüde düşürüyor ve %24 enerji tasarrufu sağlıyor. Bu sayede firmalar çok daha düşük aidat ödeme imkanına sahip oluyor. Business İstanbul’un işletme yönetmeliğine göre firmaların ödemesi gereken aidat metrekare başına sadece 2 dolar.

    Entegre ulaşım ağının kesişim noktasında

    Business İstanbul, metro, metrobüs ve Marmaray bağlantısının yanı sıra Avrasya Tüneli’nin çıkış noktasında yer alıyor. Tüm toplu ulaşım olanaklarının kesişme noktasında bulunan Business İstanbul, lokasyonuyla da firmalara büyük avantaj sağlıyor. Business İstanbul TEM’e, feribot ve sahil yoluna beş dakikalık mesafede bulunuyor. Boğaz Köprüsü, Bağdat Caddesi, Fenerbahçe Marina ve Kadıköy merkez ise Business İstanbul‘un doğal uzantısı konumunda yer alıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.