DOLAR 32,324
EURO 35,1055
ALTIN 2300,216
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Business İstanbul’da teslimler Haziran’da başlıyor

    Business İstanbul’da teslimler Haziran’da başlıyor
    10.05.2017
    A+
    A-

    Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un 1. etabı, 2017 Haziran ayında iş dünyasına hizmet vermeye başlayacak. 1. etapta yer alan üç bloğun satışlarının %95’i tamamlanmış bulunuyor.

    İstanbul Anadolu yakasında merkezi konumu, mimari tasarımı ve ileri teknolojik ofis donanımı ile fark yaratan Business İstanbul’un ilk iki bloğu Haziran ayında, üçüncü bloğu ise Eylül ayında tamamlanıyor. İlk üç bloğun satışlarının da %95’ini tamamlayan Aksun İnşaat, 2. etabı içeren diğer üç bloğun yapımına başladı. 2. etabın teslim tarihi 30 ay sonra olarak planlanıyor.

    Türkiye’nin en büyük ofis projesi
    Toplam altı bloktan oluşan Business İstanbul, 270 bin m² inşaat alanında 150 bin m² satılabilir ve kiralanabilir alana sahip. Ayrıcalıklı bir lokasyonda yer alan proje, merkezi konumu, mimari tasarımı ve ileri teknolojik ofis donanımı ile fark yaratıyor. Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi olan Business İstanbul, ulusal ve uluslararası firmaların yanı sıra yabancı yatırımcılardan da büyük ilgi görüyor.

    Göztepe E-5 üstünde 220 metre cepheyle yer alan Business İstanbul, metro, metrobüs ve Marmaray bağlantısının yanı sıra Avrasya Tüneli’nin çıkış noktasında yer alıyor. Tüm toplu ulaşım olanaklarının kesişme noktasında bulunan Business İstanbul, lokasyonuyla da firmalara büyük avantaj sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.