DOLAR 32,3277
EURO 35,1066
ALTIN 2305,172
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Business İstanbul‘un 1. etabında son 10 ofis

    Business İstanbul‘un 1. etabında  son 10 ofis
    18.12.2017
    A+
    A-

    Üçer bloktan iki etap olarak inşa edilen ve ilk etap satışları tamamlanma aşamasına gelen Business İstanbul, yoğun ilgi gören ofis projelerinin başında geliyor. Türkiye‘nin en büyük A plus ofis projesi olan Business İstanbul, özellikle İSO 500 kuruluşları tarafından tercih ediliyor. Projenin ilk etabında 490 ofis satıldı, 10 ofis kaldı.

     Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un yatırımcılarını ağırlıklı olarak İSO 500 kuruluşları oluşturuyor. Firmalar tarafından doğrudan yatırım amaçlı tercih edilen Business İstanbul’un 1. ada etabının satışları ise tamamlanma aşamasına geldi. Aksun İnşaat projenin 2. etabının inşaatını sürdürürken, ilk etapta satışa sunulan sadece 10 ofis kaldı.

     490 ofisin satışı tamamlandı

    Anadolu yakasının en değerli lokasyonu Göztepe E-5 üzerinde 220 metre cepheye sahip olan Business İstanbul‘un ilk etabındaki 500 bağımsız ofisin 490‘ı satıldı. 2. etabın teslim tarihi ise 2019 yılının ilk çeyreği olarak planlanıyor. 2. etapta 550 bağımsız ofis yer alacak.

     İş dünyasının aradığı özellikler

    Business İstanbul iş dünyasının taleplerine yönelik geliştirilmiş, en ileri teknolojilere sahip, LEED Platinium sertifikalı özel bir proje. Business İstanbul, bina içinde hızlı ulaşım sağlayan 9 asansörlü trafik sistemi, 5 katlı geniş otopark alanı, düşük aidat imkanı gibi avantajların yanı sıra ferah ofisleri, çalışanların her türlü ihtiyacına yönelik tasarlanan premium çarşısı ve entegre ulaşım ağının kesişim noktasındaki merkezi lokasyonuyla keyifli bir iş ortamı sunuyor.

     Avantajlı lokasyon

    Metro, metrobüs ve Marmaray bağlantısının yanı sıra Avrasya Tüneli’nin çıkış noktasında bulunan proje, tüm toplu ulaşım olanaklarının kesişme noktasında yer alarak firmalara büyük avantaj sağlıyor. Business İstanbul TEM’e, feribot ve sahil yoluna beş dakikalık mesafede bulunuyor. Boğaz Köprüsü, Bağdat Caddesi, Fenerbahçe Marina ve Kadıköy merkez ise Business İstanbul‘un doğal uzantısı konumunda yer alıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.