DOLAR 32,5434
EURO 34,8995
ALTIN 2427,388
BIST 9684,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Business İstanbul’un ilk etabındaki 500 ofisin satışları 48 ayda tamamlandı

    Business İstanbul’un ilk etabındaki 500 ofisin satışları 48 ayda tamamlandı
    21.03.2018
    A+
    A-

    Ticari gayrimenkuldeki yoğun ofis stoğuna rağmen, Business İstanbul’un ilk etabındaki 500 ofisin satışları 48 ayda tamamlandı. Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi olan Business İstanbul özellikle İSO 500 kuruluşları tarafından tercih edildi.

    Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve toplam 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul‘un yatırımcılarını ağırlıklı olarak İSO 500 kuruluşları oluşturdu. Firmalar tarafından doğrudan yatırım amaçlı tercih edilen Business İstanbul’un 3 bloktan oluşan  1. ada etabında yer alan 500 ofisin satışı tamamlandı.

    Ofis projelerinde lokasyon öncelikli kriter

    Business İstanbul Satış ve Pazarlama Direktörü Ece Bingöl, ofis piyasasında yaşanan durgunluğa rağmen Business İstanbul‘un satışlarının belirledikleri zaman diliminde tamamlanmasının projenin doğru kurgulanıp doğru lokasyonda hayata geçirilmesinden kaynaklandığını vurguladı. Business İstanbul‘un Göztepe E–5 üstündeki özel lokasyonu ile öne çıktığını belirten Bingöl, şunları kaydetti: “Projenin bir bloğu Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı. Gürbey Mekanik, Afrodit Tekstil, Lila Kağıt, İnci Holding, Sönmez Metal  gibi sektörlerinde öne çıkan birçok firmanın da tercihi Business İstanbul oldu. Proje, 16,5 yıl olan yatırım geri dönüş süresiyle firmalara önemli bir avantaj sağlıyor. Bazı yatırımcılar avantajlı buldukları ofis projelerini satın alarak kiraya veriyor, sonrasında talep edilen yüksek kira bedelleri nedeniyle bazı projelerde ofis katları uzun zaman boş kalıyor. Business İstanbul ise firmaların ihtiyaçları doğrultusunda her bakımdan özel avantajlar sağladığı için firmalar kiracı olmayı değil, malik olmayı tercih ediyor. Bunun nedeni projeyi firmaların ihtiyaçlarına göre dizayn etmemiz. Lokasyonun yanı sıra bina içinde hızlı ulaşım sağlayan asansör sisteminin yeterli sayıda olması, ihtiyaçları tam kapasite karşılayacak düzeyde otopark alanına yer verilmesi ve düşük aidat imkanı önem verdiğimiz kriterlerin başında geliyor. İlkbaharda başlamayı hedeflediğimiz projenin 2. etabının da yoğun ilgi göreceğine inanıyoruz.“

     

    İş dünyasının aradığı özellikler

    Business İstanbul iş dünyasının taleplerine yönelik geliştirilmiş, en ileri teknolojilere sahip, LEED Platinium sertifikalı özel bir proje. Business İstanbul, bina içinde hızlı ulaşım sağlayan 9 asansörlü trafik sistemi, 5 katlı geniş otopark alanı, düşük aidat imkanı gibi avantajların yanı sıra ferah ofisleri, çalışanların her türlü ihtiyacına yönelik tasarlanan premium çarşısı ve entegre ulaşım ağının kesişim noktasındaki merkezi lokasyonuyla keyifli bir iş ortamı sunuyor.

     

    Entegre ulaşımın merkezinde

    Metro, metrobüs ve Marmaray bağlantısının yanı sıra Avrasya Tüneli’nin çıkış noktasında bulunan proje, tüm toplu ulaşım olanaklarının kesişme noktasında yer alarak firmalara büyük avantaj sağlıyor. Business İstanbul TEM’e, feribot ve sahil yoluna beş dakikalık mesafede bulunuyor. Boğaz Köprüsü, Bağdat Caddesi, Fenerbahçe Marina ve Kadıköy merkez ise Business İstanbul‘un doğal uzantısı konumunda yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.