DOLAR 32,3309
EURO 35,0754
ALTIN 2298,438
BIST 9056,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Butigo’nun platform topuk modelleriyle yaz sıklığınızı tamamlayın

    Butigo’nun platform topuk modelleriyle yaz sıklığınızı tamamlayın
    27.06.2018
    A+
    A-

    Dünya moda akımlarından ve sezon trendlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarla dikkat çeken Butigo’nun yepyeni platform topuk modelleriyle kadınlar kendini baştan yaratıyor!

    Platform topuğun zarif tasarımlarla buluştuğu Butigo koleksiyonunda, siyah rengin yanı sıra taba ve monokrom kullanımlar da öne çıkıyor. Bilekten bağlı modellerden fermuar detaylı ve bantlı modellere onlarca seçenekle vitrinlere çıkan Butigo’nun dolgu topuk koleksiyonu, yaz kombinlerinin en rahat tamamlayıcısı olacak! Platform topuğun modern tasarımlarla buluştuğu Butigo’nun sezon trendi renklerdeki ayakkabılarıyla her an her yerde tarzınızla öne çıkabilirsiniz. Jeanler, spor elbiseler ve uçuşan eteklerle kolaylıkla kombinlenebilecek olan Butigo’nun platform topuk ayakkabıları, her tarzın en şık tamamlayıcısı olacak!

    Butigo’nun 2018 Yaz koleksiyonunda yer alan platform topuk modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www. flo. com. tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.