DOLAR 32,5508
EURO 34,9029
ALTIN 2437,586
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    By Tonino Lamborghini ve Magniflex’in 2017 koleksiyonları İMOB’da görücüye çıktı

    By Tonino Lamborghini ve Magniflex’in 2017 koleksiyonları İMOB’da görücüye çıktı
    26.01.2017
    A+
    A-

    İtalya’nın dünyaca ünlü By Tonino Lamborghini ve Magniflex markaları, en yeni ürünlerini 13. CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergiliyor. By Tonino Lamborghini’nin jel yüzeyli Monaco ve natürel yatağı Le Mans ile Magniflex markasının dünyada tek olan “Dual Core / Çift Çekirdek” özellikli yatağı Terra, Türkiye’de ilk kez bu fuarda görücüye çıktı. Ayrıca Magniflex’in yeni nesil yastık grubu ürünleri, evcil hayvanlara yönelik pet modelleri ve yoga koleksiyonu da İMOB 2017 ile birlikte pazara giriş yaptı.

    Yatcop, yeni yıla birçok yenilikle girdi. İMOB 2017’nin katılımcıları arasında yer alan firma, temsilciliğini yaptığı İtalyan yatak markalarının en yeni ürünlerini, Türkiye’de ilk defa 24 Ocak’ta başlayan fuara taşıdı.

    Çift çekirdek teknolojisi şimdi yatakta!
    Ürünleriyle şimdiye kadar 97 ayrı ülkede 35 milyon insana konforlu uyku sunan İtalyan yatak markası Magniflex, dünyada tek olan “Dual Core” özellikli yeni nesil yataklarını ilk defa İMOB 2017’de sergiliyor. Terra model dual core yatak, iki ayrı bölmeye sahip bulunuyor. Her bölmenin bir yüzü yumuşak, diğer yüzü ise sert dolgu malzemesinden oluşuyor. Bu teknoloji sayesinde çiftler, yatağın kendilerine ait bölümünde eşlerini rahatsız etmeden kendilerine özel konfor tercihinde bulunabiliyor. Ayrıca yatak yüzeyinde kullanılan kumaş sıcak ve soğuğu geçirmediği gibi alev de almıyor.

    By Tonino Lamborghini de yeni jel yatağıyla fuarda…
    By Tonino Lamborghini’nin İMOB 2017’de ilk defa sergilediği yeni jel yatağı Monaco, yüzeyindeki özel malzeme dokusu sayesinde kullanıcılarını yazın serin, kışın sıcak tutuyor. Ayrıca markanın kauçuk ağacının öz sütünden üretilen ve içeriğinde doğal malzemelerin kullanıldığı naturel yatağı Le Mans’ın yeni modeli de yine ilk defa fuarda sergileniyor.

    By Tonino Lamborghini ve Magniflex’in Türkiye’de lansmanını yaptığı en yeni modellerini yerinde görüp incelemek isteyenler CNR Expo’da düzenlenen İMOB Fuarının 5. salonundaki 5B/05 numaralı standı ziyaret edebilirler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.