DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Caffè Nero ile keyifli sabahlar

    Caffè Nero ile keyifli sabahlar
    03.09.2018
    A+
    A-

    Caffè Nero, menüsünde kaliteli İtalyan kahvesinin yanı sıra birbirinden eşsiz tatlara da yer veriyor. “Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero, yoğun sabahlarda sağlıklı bir kahvaltı etmek ve gün içerisinde keyifli bir mola vermek isteyenleri, lezizliği ile kalpleri fetheden ev yapımı tadında yepyeni Siyez Unlu Ev Poğaçası ile karşılıyor.

    Menüsünde kaliteli İtalyan kahvesinin yanı sıra Akdeniz mutfağından sağlıklı lezzetlere de yer veren Caffè Nero, güne keyifli bir kahvaltıyla başlamanız için size hem enfes hem de pratik bir öneri sunuyor. Tatil dönüşü ile başlayan koşuşturmacada, Siyez Unlu Ev Poğaçası sabahlarınıza lezzet katıyor.

    Caffè Nero’da, yediklerine dikkat edenler ve sağlıklı beslenmek isteyenler için çok lezzetli alternatifler bulunuyor. Fırından gelen eşsiz lezzeti ile kalpleri fetheden Siyez Unlu Ev Poğaçası, doyuruculuğunun yanısıra faydaları ile de dikkat çekiyor. 10 bin yıldır genetiği değişmeyen siyez buğdayı, yüksek besin değeri, mineral, protein vitamin ve lifli yapısı ile damak tadından ödün vermeden sağlıklı beslenmenizi sağlıyor. Siyez Unlu Ev Poğaçası, ev yapımı tadı ile sabahların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

    Yepyeni Caffè Nero lezzetleri ile gün içerisinde istediğiniz an ve saate uygun lezzet alternatifini bulmak artık daha kolay.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.