DOLAR 32,496
EURO 34,9413
ALTIN 2427,762
BIST 9792,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çağla Şıkel ‘EVDE’ yoğurt mayaladı

    Çağla Şıkel ‘EVDE’ yoğurt mayaladı
    28.02.2018
    A+
    A-

    Türk gıda sektöründe 26 yıllık deneyimi, gerçekleştirdiği Ar-Ge ve inovasyon projeleri ile adından söz ettiren Maysa Gıda, yeni piyasaya çıkardığı “EVDE” serisi ürünlerini Çağla Şikel’in sunumuyla Grand Hyatt Otel’de düzenlediği basın toplantısında tanıttı.

    EVDE’nin geliştirdiği sağlıklı ve pratik ürün setlerinin tanıtımı ile başlayan etkinlikte, ünlü model-sunucu Çağla Şikel mutfak önlüğünü giyerek tezgahın başına geçti.

    Basın mensuplarının karşısında EVDE tarafından geliştirilen maya ile yoğurt mayalayan Çağla Şikel; ”Evde de kendi yoğurdumu kendim mayalarım. Çocuklarım için her zaman sağlıklı olan şeyleri tercih ederim.” ifadelerini kullandı. Mayaladığı yoğurdu bir örtü yardımı ile mutfak tezgahında beklemeye alan ünlü model, kefir mayalamaya geçtiğinde ise küçük bir sürprizle karşılaştı. Mayalanması için mutfak tezgahında bıraktığı sütün açık kalan ocakta kaynayarak taşması ile birlikte kahkahalara boğulan Çağla Şikel, ”Nazarınız değdi bence. Yıllardır yoğurt mayalarım ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Az kalsın yoğurt yerine peynir ikram etmek zorunda kalacaktım sizlere.” sözleri ile basın mensuplarına takılmayı da ihmal etmedi.

    Muhabir ve kameramanlara elleri ile yaptığı kefirden ikram eden ünlü model, günün anısına lansmanda giydiği mutfak önlüğünü imzaladı. İmza atarken ”Sözleşme imzalar gibi çekin” esprisi ile herkesi bir kez daha güldürmeyi başardı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.