DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çalışan annenin gözü arkada kalmayacak

    Çalışan annenin gözü arkada kalmayacak
    14.04.2018
    A+
    A-

    Çocuğunu evde bırakıp işe giden anneler için en büyük sorunların başında “güvenlik” meselesi geliyor. Kişi ve kurumlara yönelik özel elektronik güvenlik hizmeti sunan Tepe Güvenlik, bu sorunun çözümü için bir fırsat sunuyor. Tepe Güvenlik’in 10 TL’ye tak-çalıştır IP kamera kiralama hizmeti sayesinde anneler, istedikleri alanlara tek bir kamerayla cep telefonundan kolayca erişme imkânına sahip oluyor.

    Türkiye’nin öncü elektronik güvenlik markası Tepe Güvenlik, çalışan ebeveynlerin en büyük sorunlarının başında gelen “bakıcı ve güvenlik” problemine çözüm sunacak bir kampanya düzenledi. Tepe Güvenlik, çocuk bakıcılarını takip amaçlı kullanılmak üzere taşınabilir IP kamera kiralama hizmeti sağlıyor. IP kameralar, tek odalı ofis ortamlarının güvenliğinin sağlanması amacıyla da kullanılabiliyor.

    Bu ürün özellikle bebeğini evde bırakıp işe gitmek zorunda kalan anneler ya da geniş bir alana sahip olmayan işyerlerinin izlenmesi için cep telefonu üzerinden pratik bir takip sistemi sunuyor. Kampanya kapsamında Nisan ayında Tepe Güvenlik müşterisi olanlar, ayda yalnızca 10 TL fark ile alarm sistemlerine ek olarak IP kamera da kiralayabiliyor.

    Sistemin kullanılabilmesi için ortamda Wi-Fi (kablosuz internet) olması yeterli. Tüm kampanyanın içeriği ve detayı ile tüketicilere sahada keşif ve teknik destek sağlamak için eğitimli ve bilgili bir danışman ekibi de ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

    Kampanyaya 444 83 73 numaralı telefonu arayarak ya da www. tepeguvenlik. com. tr adresinde yer alan ücretsiz keşif formunu doldurarak başvuru yapılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.