DOLAR 32,4773
EURO 34,9587
ALTIN 2439,323
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çalışan Gönüllülüğü Haftası’nda KAÇUV çocuklarının bayram hediyeleri Akbanklı Gönüllüler’den

    Çalışan Gönüllülüğü Haftası’nda KAÇUV çocuklarının bayram hediyeleri Akbanklı Gönüllüler’den
    11.06.2018
    A+
    A-

    Tüm Türkiye’de yıl boyunca kitap ve oyuncak toplama kampanyalarından, tasarruf bilinci geliştirme etkinliklerine kadar farklı gönüllülük projeleri hayata geçiren Akbanklı Gönüllüler son olarak KAÇUV çocuklarına Bayram hediyeleri gönderdi.

     Yıl boyunca pek çok gönüllülük projesi hayata geçiren Akbanklı Gönüllüler, son olarak “Çalışan Gönüllülüğü Haftası”nda, KAÇUV’da tedavisi devam eden ve tedavisini tamamlayarak evlerine dönmüş çocuklara bayram hediyesi gönderdi.

    Akbanklı Gönüllüler, Sabancı Center ve Akbank Bankacılık Merkezi’ne (ABM) yerleştirilen ağaçların üzerinde çocukların isimlerinin yazdığı kalp kartlarından bir tane seçerek, bir çocuğa bayram hediyesi gönderdi. Toplam 500 paket hediye bayramdan önce KAÇUV aracılığıyla çocuklara ulaştırılacak.

    Akbank Gönüllüleri yıl boyunca, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde pek çok gönüllülük projelesi hayata geçiriyor

    Akbanklı Gönüllüler, tüm Türkiye’de bölge müdürlükleri ve şubelerdeki gönüllü elçileri ile faaliyet gösterdikleri lokasyonlarda değer yaratmak ve yerel halka destek olmak üzere yola çıkıyor. Akbanklı Gönüllüler; çocuklarla finansal okur yazarlık etkinliklerinden, ihtiyacı olan okullara kitap ve oyuncak yardım kampanyalarına, hayvan barınağı ziyaretleri ile bakıma muhtaç hayvanlar için yardımlardan, içinde bulundukları bölgelerdeki okulların ihtiyaçlarına kadar birçok konuda destek faaliyetleri yürütüyorlar. Son dönemde hayata geçirilen projelerin bir Bölümü şöyle:

    • Akbank Doğu Karadeniz Bölge Müdürlüğü Gönüllüleri, Samsun’un Çarşamba ilçesinde 162 öğrencinin öğrenim gördüğü bir ilkokul ve Trabzon’un bir köyünde 111 öğrencisi olan bir ortaokul kütüphanesi için yürüttüğü kitap toplama kampanyası ile okul kütüphanesine toplam 900 kitap hediye etti.
    • Akbank Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü Gönüllüleri, Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 3 köy okulunun 82 öğrencisi için kitap ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu.
    • Akbank Bankacılık Merkezi’ndeki (ABM) Akbanklı Gönüllüler, Şanlıurfa’nın bir köyündeki İlköğretim Okulu’nda kurulan kütüphane için 1,200 hikaye kitabı, 100 ansiklopedi ve 6 koli kırtasiye malzemesi sağladı.
    • Akbank İstanbul Güneşli Bölge Müdürlüğü ve bağlı şubelerindeki Akbanklı Gönüllüler; Ardahan’daki 3 okulun öğrencileri için düzenlediği yardım kampanyasında, 3 okuldaki 400 öğrenciye ayakkabı, kıyafet, oyuncak ve kırtasiye malzemesi hediye etti.
    • Altı Nokta Körler Derneği, ürettiği ve bağışlanan çeşitli ürünlerin satışından elde edilen gelirle görme engellilerin en büyük ihtiyacı olan beyaz baston satın alımına destek olma amacıyla Akbank Genel Müdürlük’te bir stand kurdu. Akbanklı Gönüllüler, standlardaki çeşitli ürünlerden satın alarak, Altı Nokta Körler Derneği’nin bu çalışmasına destek oldu.
    • Akbank’ın çocuklarda tasarruf bilinci yaratmak amacıyla hayata geçirdiği “Akbank Ekonominin Kahramanı Çocuklar Projesi” Mayıs ayında etkinliklerine devam etti. Akbanklı Gönüllüler, davet edildikleri okullarda çocuklarla tasarruf konulu bir kutu oyunu oynayarak, etkinlik sonunda çocuklara Akbak Uğurböceği Kumbaraları hediye ediyorlar. Akbank Çocuk Tiyatrosu etkinlikleriyle birlikte, Program kapsamında bugüne kadar 90 bin öğrenci ile bir araya gelindi.
    • Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen Antalya Runatolia Maratonu’nda yardım koşusu yapan ve kurumsal takımlar sıralamasında 6. olan Akbank’ın koşu takımı Akbank Redrunners, Türk Eğitim Vakfı (TEV) için topladığı 42.365 TL bağış ile 9 gencin bir yıllık burs ihtiyacını karşıladı. Akbank Koşu Takımı Avrasya Maratonu’nda Tohum Otizm Vakfı için koşmuş ve 90 Bin TL bağış toplayarak 4 otizmli çocuğun 1 yıllık eğitim ihtiyacına destek olmuştu.

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.