DOLAR 32,5716
EURO 35,0152
ALTIN 2432,182
BIST 9778,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çalışma alanlarınızı hem şık hem de verimli hale getirin…

    Çalışma alanlarınızı hem şık hem de verimli hale getirin…
    28.04.2020
    A+
    A-

    İş hayatının evlere taşındığı bugünlerde yaşam alanlarını çalışma ortamlarına uygun hale getirmek epey zorlu olabilir. Çünkü çalışma masaları daha çok işlevsel özellikleriyle ön plana çıkar ve estetik açıdan tatmin edici olmayabilir. Bu noktada şık ve fonksiyonel çalışma masaları ile hem evin genel dekorasyonu ile uyumlu bir görünüm yaratabilir hem de verimli çalışma alanları oluşturabilirsiniz.

    Tarzınıza uygun çalışma alanları yaratın

    Küresel salgın sebebiyle evden çalışma modeli daha yaygın hale gelebilir. Bu durum uzun bir süre daha devam edeceğinden çalışma alanı için küçük dekorasyon ipuçları önemli olabilir. Bu noktada ilk ihtiyacımız olan beklentilere cevap verebilecek kadar fonksiyonel aynı zamanda estetik yönüyle fark yaratan bir çalışma masası.

    Söz konusu çalışma masaları olduğunda daha çok fonksiyonel özellikleriyle ön plana çıksalar da modern dokunuşlarla hayat bulan çalışma masaları da mevcut. Bu noktada tercih edilecek şık tasarıma sahip çalışma masalarıyla ev içinde kendi özel alanınızı yaratabilirsiniz.

    Ayrı bir odaya ihtiyacınız yok

    Evde çalışmanın sürekli hale gelmesiyle birlikte yaşam alanlarındaki çalışma ortamını daha motive edici hale getirmek için bir odaya ihtiyacınız yok. Mikro ölçülere sahip çalışma masaları ile çalışma odası işlevi görecek konforlu köşeler düzenleyebilirsiniz. Bunun için küçük olmasına karşın fonksiyonel özelliklere sahip çalışma masaları ile salonunuzun veya yatak odanızın bir köşesini çalışma alanınıza dönüştürebilirsiniz.

    Sade renkleri tercih edin

    Çalışma odalarının olmazsa olmazı olan masalarının rengi çok önemlidir. Çünkü iddialı renkler dikkat dağıtıcı unsurlar olduğundan motivasyonunuzu olumsuz etkileyebilir aynı zamanda evin genel dekorasyonu ile uyum sağlayamayabilir. Bu noktada daha çok ahşabın ön planda olduğu çalışma masalarını tercih edebilir, doğal dokulara şans verebilirsiniz. Aynı zamanda metal ve deri detaylar ile zenginleşen tasarımları tercih edebilirsiniz.

    Çekmeceler ile daha fonksiyonel masalar

    Kağıtlar, kalemler, dosyalar… Tüm bu malzemelerin bir karmaşaya dönüşmemesi için çalışma masalarında mutlaka organizerler veya çekmeceler olmalıdır. Bu noktada karışıklığa yol açacak detayları toparlayan çekmeceler hem daha düzenli bir görünüm yaratır hem de dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırır..

    İyi  bir aydınlatmaya ihtiyacınız olacak

    İster çalışma köşeniz ister çalışma odanız olsun, mutlaka iyi bir aydınlatmaya ihtiyacınız olacak. Bu noktada hem çalışma masanıza hem de evin genel dekorasyonuna uyacak ahşap aydınlatma tercih edebilirsiniz. Loft ve modern masa aydınlatmalarının yanı sıra lambader de seçebilirsiniz. Ayarlanabilir ışık seviyesi ile istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Bu durum hem uzun çalışma saatleri boyunca göz yormaz hem de çalışma motivasyonunu arttırır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.