DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Calvin Harris ve Sam Smith “Promises” video klibiyle sizlerle!

    Calvin Harris ve Sam Smith “Promises” video klibiyle sizlerle!
    07.09.2018
    A+
    A-

    Calvin Harris ve Sam Smith’in, yayımlandığı günden bu yana, önde gelen pek çok müzik mecrası tarafından tam not alan “Promises” şarkısının yeni video klibi müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

    Yönetmenliğini Emil Nava’nın üstlendiği klip, gece kulübüne dönüştürülerek her kesimden insan için bir dans cenneti haline getirilen bir depoda geçiyor. Renkli görüntüler ve eğlenceli dansların ağırlıklı olduğu klipte ayrıca Kanadalı model Winnie Harlow gibi ünlü isimler de yer alıyor.

    Müzik listelerini altüst eden pek çok hit şarkıya imza atmış Grammy ödüllü DJ Calvin Harris ile Oscar ve Grammy ödüllü İngiliz sanatçı Sam Smith’in ortak projesi “Promises” Sony Music etiketiyle Ağustos ayında yayımlandı. Yayımlandığı günden itibaren listelerde hızla yükselişe geçen hareketli şarkının sözleri ise Calvin Harris, Sam Smith ve Jessie Reyez imzası taşıyor.

    12 milyon albüm ve 42 milyon single satışı gerçekleştiren, YouTube’da 9 milyar izlenmeyi geçen, çok sayıda platinum single’ı ve sahip olduğu Grammy ödülü ile modern dans müziğinin en başarılı figürlerinden olan Calvin Harris, Sam Smith ile hazırladığı çalışması olan “Promises” ile bu yaza ikinci kez damgasını vurdu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.