DOLAR 32,5865
EURO 34,795
ALTIN 2512,086
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cam temizleme makinesinin mucidi Kärcher’den yeni Window Vac WV 1

    Cam temizleme makinesinin mucidi Kärcher’den yeni Window Vac WV 1
    05.07.2017
    A+
    A-

    Alman temizlik devi Kärcher, cam temizlemeyi hem kolaylaştıran hem de keyifli hale getiren Window Vac cam temizleme çözümlerinin en yenisi WV 1’i tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Sadece 500 gr ağırlığı, 20 dakikalık pil ömrü ve kolayca çıkarılıp boşaltılabilen kirli su deposu ile Kärcher WV 1, cam yüzeylerdeki nemi ve kiri tek seferde temizleyerek, cam temizliğinde devrim yaratıyor.

    Dünyanın lider temizlik markası Kärcher, ev temizliğinde zahmetli olması nedeniyle pek de sevilmeyen cam temizleme işini hem kolaylaştırıyor hem de keyifli hale getiriyor. Kärcher Window Vac serisinin en yeni ürünü olan WV 1, hem aileler hem de öğrenci evleri için pratik bir temizlik çözümü sunuyor.

    Pencere ve pürüzsüz yüzeylerde lekesiz temizlik

    Büyük emek ve zahmetle silinerek temizlenmiş pencerelerde kalan lekeler kimin sinirini bozmaz ki? Yeni Kärcher WV 1, camlardaki tüm kiri ve lekeyi kolayca çıkardığı gibi pratik kullanımıyla da dikkat çekiyor. Sadece 500 gr ağırlığa sahip olan Kärcher WV 1, 255 mm genişliğinde bir vakum ağzı ile hem büyük hem de küçük pencereler için ideal temizlik sunuyor. Kolayca çıkarılabilen kirli su deposuna camlardaki tüm kiri hapsederek, temizlik sonrası boşaltma imkanı sağlayan Kärcher WV 1, böylece temizliği yorucu olmaktan çıkarıyor.

    Yaklaşık 55 m²’lik bir pencere alanını temizlemeye yetecek 20 dakikalık bir pil ömrüne sahip olan Kärcher WV 1, yağmur sesine yakın 53 desibellik ses düzeyi ile de sessiz bir temizlik asistanı olarak evlerde yerini almaya hazırlanıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.