DOLAR 32,3303
EURO 35,0591
ALTIN 2285,095
BIST 8978,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Came Home’un çizgi ötesi tasarımları Panora AVM’de

    Came Home’un çizgi ötesi tasarımları Panora AVM’de
    08.05.2017
    A+
    A-

    Came Home, yaşam alanınızı şık ve zarif dokunuşlar ile ayrıcalıklı bir hale getirmek için Panora AVM’de hizmetinizde!

    Klasik ve şık koleksiyonuyla zamansız parçaları ustaca yorumlayan Came Home, müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi ve dekorasyon alternatifleri sunuyor. Came Home koleksiyonu mobilya, aydınlatma ve aksesuar başta olmak üzere; ev tekstili, dekoratif yapı malzemeleri ve küçük ev aletlerinden oluşuyor. Sizin için tasarımı yeniden yorumlayan Came Home’un ürünleri, usta ellerde detaylıca işlenerek size sunuluyor. Mermerin doğallığı, ahşabın sıcaklığı, pirincin göz alıcılığı ve füzyon camın gizemi mağazaya girdiğinizde size farklı ve ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralayacak. Markanın öne çıkardığı “Came” serisi, son zamanlarda dekorasyon sektörünün yeni trendi olan füzyon camdan oluşuyor.

    Sanat, günlük hayata entegre oluyor…

    Seramik sanatçılarının ellerinde şekillenen vazolar, heykeller, dekoratif objeler ve resim galerisi ile sanatı günlük hayatımıza entegre etmek isteyen Came Home; GG Sanat Galerisi ile bu hayali gerçekleştiriyor. Türkiye’nin en iddialı daimi açık karma sanat galerilerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen GG Sanat Galerisi, sanat ve sanatçının değerini vurguluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.