DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Camicissima ile yılbaşında İtalyan şıklığı

    Camicissima ile yılbaşında İtalyan şıklığı
    05.12.2017
    A+
    A-

    Yılbaşında Camicissima ile sevdiklerinize İtalyan erkeklerinin şıklığını hediye edin. Tasarımları ile tüm dünyada erkeklerin kalbini fetheden Camicissima, yılbaşı için kravat, kol düğmesi ve cep mendilinden oluşan şık hediye kutuları , kış boyunca sevginizin sıcaklığını anımsatacak yumuşacık kazaklar ve her seyahatte sizi yanında hissedeceği el bavulları ile yeni yıla stil sahibi bir giriş yapıyor.

    Köklü İtalyan erkek giyimi markası Camicissima, yılbaşı için birbirinden şık ve stil sahibi tasarımları ile hem sevdiklerinizi hem de sizi mutlu edecek.

    İtalyan erkeklerinin stil kodlarını bünyesinde barındıran Camicissima, kravat, kol düğmesi ve cep mendilinden oluşan hediye kutusu ile yılbaşı için sofistike bir hediye opsiyonu sunuyor. Farklı renk ve desenlerde kombinlenerek hazırlanan hediye kutuları , geçmişten günümüze erkek giyiminde şıklığın anahtarını sunan aksesuar detayları ile göz dolduruyor.

    Tüm kış boyunca sevginizin sıcaklığını hatırlatacak yumuşacık kazak, yelek ve süveterler ise canlı renk skalası ile dikkat çekiyor. Sezonun gözde renkleri haki, bordo, turuncu, mavi ve gri tonlarını içeren koleksiyon hem ofiste hem de hafta sonu programları için şık alternatifler sunuyor.

    Seyahatlerin vazgeçilmez parçası el bavulları şık tasarımları ve ergonomik yapısı ile dikkat çekiyor. Sevdiklerinizin tüm seyahatlerinde sizi yanında hissedeceği el bavulları farklı ve kullanışlı bir hediye arayışında olan herkesi mutlu edecek.

    Camicissima, Emaar AVM ve Vadi İstanbul AVM mağazalarında bulunan butiklerine ek olarak www. camicissima. com. tr adresinde yılbaşı için sofistike ve şık bir hediye arayışında olan herkesi bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.