DOLAR 32,5011
EURO 34,9654
ALTIN 2430,857
BIST 9801,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Camın yenilikçi markası LAV yeni konseptleriyle Ambiente Fuarı’nda

    Camın yenilikçi markası LAV yeni konseptleriyle Ambiente Fuarı’nda
    06.02.2018
    A+
    A-

    Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen dünyanın en büyük fuarlarından Ambiente Fuarı’na katılan camın yenilikçi markası LAV, 2018 trendlerini yansıtan 4 yeni konseptini ve 6 parçadan oluşan yeni ürünü Duo’yu ilk defa dünya pazarında sergileyecek. 9-13 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda bu yıl da hem özgün tasarımları hem de standı ile iddialı olan LAV, tüm dünyadan gelen tasarım severler ve ziyaretçilerin yanı sıra yeni pazarlara açılmak için işbirliklerini de genişletmeyi hedefliyor. LAV ürünlerini hali hazırda Brezilya’dan Filipinler’e kadar dünyanın 130 ülkesine ihraç ediyor.

    Dünyanın en büyük 6. cam üreticisi konumunda olan LAV, bu sene 2018 trendlerini yansıtan yeni konsept ürünlerini ve 6 parçadan oluşan yeni Duo Set ürünlerini ilk kez Ambiente Fuarı’nda tasarım severlerle buluşturacak. 9-13 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenecek fuarda camın yenilikçi markası olarak Türkiye’yi de temsil etmeye hazırlanan LAV, Pudra TonlarıŞehir IşıklarıSonbahar Sıcaklığı ve Tropik Işıltılar temalı koleksiyonlarını de bu sene 200 bine ulaşması beklenen kalabalık bir ziyaretçi kitlesine sergileyecek.

    LAV ile 2018 Yazı Karnaval Havasında Geçecek!

    Konusunda dünyanın en önemli organizasyonlarından olan Ambiente Fuarı’nda tropik iklimlerin canlı renklerini ve ışıltılarını yansıtacak olan LAV’ın, 2018’nin 5 trend konseptine uygun yenilikçi ve modern ürünleri ise şöyle;

    Tasarım ve işlevselliği bir arada sunan Duo Set

    6 parçasıyla 6 farklı kullanım alternatifi sunan Duo Set ilk kez Ambiente Fuarı’nda sergilenecek. Duo Set ile “Tak, Çıkar, Karıştır” pratikliğini sunan LAV, modern hayatın artık bir gerekliliği olan işlevselliği özgün yorumuyla gereklilik olmaktan çıkarıyor ve yenilik arayanların beğenisine sunuyor.

    Naifliği sofralara taşıyan Pudra Tonları

    Pudra tonlarının altın detaylarla hareketlendiği koleksiyon, sunumlarda bahar havası estirecek. Bu koleksiyon ile turkuaz, nil yeşili ve blush pembenin naifliğini sofralara taşıyan LAV, renklerin keten ve seramik gibi doğal malzemelerle uyumunu da gözler önüne seriyor.

    Kosmosun ışıklarıyla sofraları aydınlatan koleksiyon: Şehir Işıkları

    Bu sezon parıltılar biraz geride kalıyor ve kendini detaylarda gösteriyor. Gümüşi ışıltılarıyla göz alan Şehir Işıkları koleksiyonu hem sofralara farklı bir ışık saçıyor hem de sohbetlere…

    Romantiklere özel Sonbahar Sıcaklığı

    Sonbaharın sıcak renklerini Sonbahar Sıcaklığı koleksiyonuna taşıyan LAV, romantikleri sevindiriyor. Koleksiyonun modern çizgilerden stilize desenlere uzanan renk armonisi, sofralara renk ve keyif katmaya geliyor.

    Evlerde karnaval havası estiren Tropik Işıltılar

    LAV’dan renk titreşimleri yüksek bir koleksiyon daha… Sofraları şölene, evleri karnavala dönüştürecek olan Tropik Işıltılar koleksiyonu şimdiden yazın çok renkli geçeceğini müjdeliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.