DOLAR 32,566
EURO 34,7693
ALTIN 2489,981
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çanakkale Seramik, en seçkin mermerleri evinize getiriyor

    Çanakkale Seramik, en seçkin mermerleri evinize getiriyor
    25.01.2017
    A+
    A-

    Çanakkale Seramik, dünyanın en değerli ve farklı mermer tipolojilerini buluşturduğu ‘Marmoles Brillo’ koleksiyonu ile mekanlara asaletin izlerini taşıyor.

    Mermerin sade ancak elit görüntüsü, yüzyıllardır mekanlara lüks bir görünüm katıyor. İtalya’nın Toskana Bölgesi’ndeki Carrara şehrine özgü ünlü Calacatta mermeri, İspanya’da Santa Magdalena’nın ünlü mermeri Pulpis, Türkiye’de çıkarılıp işlenen ve butik mermerler arasında olan Mocha Perla, Kanada’nın ünlü doğal taşı Eramosa… Tüm bu seçkin mermer türleri ve çok daha fazlası Marmoles Brillo koleksiyonunda, Çanakkale Seramik kalitesiyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

    Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, dünyanın çeşitli noktalarından, en değerli mermerleri bir araya getirdiği Marmoles Brillo koleksiyonu ile görkemli mekanlar yaratıyor. Bu zengin koleksiyon, 30×90 cm rektifiyeli duvar karoları ve 60×60 cm rektifiyeli yer karoları ile şıklığı ve görsel zenginliği bir arada sunuyor.

    Kullanıldığı yere asalet kazandıran Marmoles Brillo koleksiyonunun geniş doku ve renk seçenekleri, tüm dokularda üretilen dekor ve 3D bordür alternatifleri ile stil sahibi bir banyonun sahibi olabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.