DOLAR 32,5408
EURO 34,7437
ALTIN 2487,931
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çanakkale Seramik, Motion serisi ile şık ve çekici mekanlar yaratıyor

    Çanakkale Seramik, Motion serisi ile şık ve çekici mekanlar yaratıyor
    06.12.2017
    A+
    A-

    Hayat geçirdiği yenilikçi ürünlerle tüketicilerin beğenisine hitap eden Çanakkale Seramik, saten yüzeyli ve rektifiyeli yapısıyla ön plana çıkan yeni serisi Motion ile mekanlara estetik ve işlevsel çözümler getiriyor. Serinin en dikkat çekici özelliğini ise 4 farklı kalıp seçeneğinin birlikte veya ayrı kullanımı ile farklı mekanlar yaratmaya olanak tanıması oluşturuyor.

    Seramik karoda geliştirdiği özel tasarımlarla bilinen ve kalıpların ötesine geçerek, tüketici tercihlerinde ilk sıraya yerleşen Çanakkale Seramik, mermer görüntüsünde, modern yaklaşım diline sahip Motion serisi ile zengin seçenekler sunuyor. 30×90 cm rektifiyeli duvar karosu ve 60×60 cm boyutlarında rektifiyeli sırlı granit yer karolarından oluşan Motion, gri ve beyaz renk seçenekleriyle kullanıcının beğenisine sunuluyor.

    Motion serisinde 2 set modern dekor çeşidi bulunuyor. Adını lotus çiçeğinin, stilize yorumundan alan Motion Lotus Dekor, 3 boyutlu, derin rölyefli kalıptan bir dekor olma özelliğine sahip. Motion Dotted, Motion Linear, Motion Cage Dekorlar ise Mix & Match trendinden gelen yorum ile farklı desende üretiliyor.

    Motion serisinin en önemli ve dikkat çekici özelliği 4 farklı kalıp seçeneğinin birlikte veya ayrı kullanımı ile farklı mekanlar yaratmaya olanak sağlaması. 3 boyutlu ve kalıptan olan geometrik desenleri ile de öne çıkan Motion serisi, yer, duvar dekorasyonlarının yanı sıra banyo ve mutfak kullanımları için de ideal seçenekler sunuyor. Tek başına, yalın bir ifade ile de kullanılabilen dekorlar zengin döşeme alternatifleri sunuyor. Bu karolar aynı zamanda bir arada kombin olarak kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.