DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çanakkale Seramik, Sia serisi ile mekanlarda monokrom etkisi yaratıyor

    Çanakkale Seramik, Sia serisi ile mekanlarda monokrom etkisi yaratıyor
    08.01.2018
    A+
    A-

    Yenilikçi ve trend ürünleriyle tüketicilerin beğenisine hitap eden Çanakkale Seramik, sakin beton görüntüsü veren Sia serisi ile mekanları 60’lı yıllardan bu yana uzanan monokrom etki bütünlüğünün içine sürüklüyor.

    Seramik karoda geliştirdiği özel tasarımlarla trendleri belirleyen ve tüketici tercihlerinde ilk sırada olan Çanakkale Seramik, sakin beton görüntüsü veren Sia serisi ile mekanlarda monokrom bir etki yaratıyor. Bu monokrom etki; renklerin kral ve kraliçesi olan siyah-beyaz’ın keskin geçişlere sahip uyumu gibi, Sia serisinin antrasit ve inci renk seçenekleriyle özgün bir kombinasyona dönüşüyor.

    25×75 santimentre mat, rektifiyeli duvar karoları ve 60×60 santimetre mat, rektifiyeli sırlı porselen yer karosundan oluşan Sia, kalıplarla zenginleştirilmiş hareket etkisiyle dikkat çekiyor. Geometrik çerçeve trendinden yola çıkılarak hayata geçirilen Sia serisi, platin ve altın dekorlarıyla modern dekoratif bir yaklaşım sergiliyor.

    Konut içi, banyo, otel, ofis, kafe ve restoran dekarosyonunda tercih edilen Sia, elegan, özgün ve farklılık arayanların ilk tercihi oluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.