DOLAR 32,5879
EURO 34,8263
ALTIN 2496,641
BIST 9451,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Canon ilk hobi ve aktivite festivali ‘Big Boyz Festival’de

    Canon ilk hobi ve aktivite festivali ‘Big Boyz Festival’de
    24.10.2017
    A+
    A-

    Canon, hobi ve aktivite festivali Big Boyz Festival’e katılarak ziyaretçilere eğlenceli ve unutulmaz anlar armağan edecek. Yeni ürünlerini de sergileyecek olan Canon, etkinlikleriyle festivale damgasını vuracak.

    Canon, 3-4-5 Kasım’da Türkiye’de ilk defa düzenlenecek olan hobi ve aktivite festivaline katılıyor. Anı kendine özel yaşayan herkesin buluşma noktası olacak Big Boyz Festival’in en güzel anıları Canon ile ölümsüzleşecek. EOS 200D ve EOS 6DMKII gibi yeni fotoğraf makineleri ve deneyimleyenin bir daha yer almak isteyeceği Freezeshot etkinliği ile Canon, katılımcılara unutamayacakları anlar yaşatacak.

    Büyüklere oyuncaklar…

    Günlük koşuşturma içinde zevk ve hobilerine zaman ayıramayan şehir insanının, farklı aktiviteleri ve seçenekleri bir arada bulabileceği, büyüklere oyuncaklar konseptiyle düzenlenen festival, Canon’un sunacağı Freezeshot ile daha da eğlenceli hale gelecek.

    Yan yana 180 derecelik açı sağlayacak şekilde dizilen profesyonel fotoğraf makinelerinin aynı anda çekim yapmasıyla gerçekleşen bir etkinlik olan Freezeshot ile ziyaretçiler kendilerini farklı bir eğlencenin içinde bulacaklar. Fotoğrafı çektirenlerin adeta havada görüntülendiği Freezeshot etkinliğinde ziyaretçiler, bu eşsiz anlarını sosyal medyadan da paylaşabilecek. Canon’un hediye edeceği bu videolar, katılımcıların paylaşmaktan keyif alacağı bir anı olacak.

    Canon’un 15 yeni ürününü de sergileyeceği festivalde ziyaretçiler, bir yandan hayallerindeki aracı, tekneyi ya da motosikleti inceleyip, drone, maket uçak gibi oyuncakları test ederken, teknolojiden giyime en ünlü 50 markasını bir arada görebilecek..

    Biletler biletix’te

    Şehrin içinde şaşırtan bir alan ve adeta teknolojik inceleme vahası yaratacak olan ve ünlü isimlerin konserlerinin de yer alacağı festivalde, üç gün boyunca tadilat atölyelerinden, boks şovlarına, su sporlarından kahve workshoplarına kadar çok geniş yelpazeye yayılan etkinlikler yer alacak. Etkinliğe katılmak isteyenler tek günlük ya da kombine biletlerini biletix’ten alabilecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.