DOLAR 32,3298
EURO 35,0275
ALTIN 2281,636
BIST 8975,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Canpa Türkiye’nin en iyi işverenleri arasında

    Canpa Türkiye’nin en iyi işverenleri arasında
    31.05.2017
    A+
    A-

    Çalışan mutluluğu ve kurum kültürü odaklı çalışmaları ile fark yaratan Türkiye’nin önde gelen yalıtım firmalarından Canpa, Great Place to Work yarışmasında ikincilik ödülüne layık görüldü.

    Great Place to Work Enstitüsü tarafından Türkiye’de 5. kez düzenlenen yarışmada, Türkiye’nin en iyi işverenleri listesini, “insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip” 26 şirket oluşturdu. Canpa 20-50 kategorisinde listenin 2. sırasında yerini aldı. Güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, gurur ve takım ruhundan oluşan Great Place to Work modeline ait boyutların analiz edildiği çalışmada sıralama da bu kriterlere göre yapıldı.

    Geçtiğimiz yıl 30. yılını kutladı
    30. yılını geride bırakan Canpa, ‘’mutlu çalışan’’ odaklı iş anlayışı doğrultusunda çalışanlarına yönelik gerçekleştirdiği çeşitli iş dışı aktiviteleri ile de dikkat çekiyor.
    Canpa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, çalışan odaklı yönetim anlayışı ve kurum kültürünün yerleşmesi ile mutlu çalışanların öncelendiği bir sistem gerçekleştirdiklerini ve bu ödülün de kendileri için çok değerli olduğunu söyledi. Ekibiyle birlikte ödüllerini alan Özcan, yeni nesil yönetim anlayışında çalışırken eğlenmenin artık lüks olmadığını belirterek, “Eğer insanlar çalışırken eğlenebilirse, kendinden ve sosyal hayatından bir şeyler bulabilirse ruhunu geride bırakmaz. Potansiyelinin fazlasını ortaya koyabilir. Canpa’da sürekli düzenlediğimiz sosyal etkinlikler, çalışanların motivasyonunun yükselmesini sağlıyor ve sonrasında gösterdikleri performansı açıkça görüyoruz. Mutlu, istekli, yaratıcı ve başarılı çalışanlarla biz de mutlu oluyoruz. Beyaz yaka, mavi yaka ayrımı yapmıyoruz. Ustalarımıza yalıtımın profesörleri diyoruz. Kurum kültürüne verdiğimiz önem, her yıl aldığımız iş başvurularının ikiye katlanmasıyla da kendini gösteriyor. Ancak aldığımız bu ödül, yaptığımız çalışmaların da ne kadar doğru olduğunu bize gösteriyor” dedi.

    Great Place to Work Türkiye Genel Müdürü Eyüp Toprak, her yıl bu alanda katılımın arttığını ve kurum kültürünün de Türkiye’de giderek daha fazla önem kazandığına dikkat çekti. Toprak, Ankara merkezli bir firma olan Canpa’nın da Anadolu’da öncü durumunda olup, yeni anlayışın yaygınlaşması için önemli bir rol oynadığını, yalıtım sektöründe bir firmanın ilk defa ödül almasından da ayrıca mutlu olduklarını ifade etti.

    Ödül alan firmalar
    Yarışmada; 20-50 çalışan kategorisinde Indus Eğitim Yönetim Danışmanlık, Canpa, Udemy, Hasbro; 50-250 çalışan kategorisinde, YGA, Gitti Gidiyor, Toyota, La Lorraine, Daiichy Sankyo, Johnson Wax, Adecco, Doğuş Müşteri Sistemleri, AGDAŞ, Doğuş İnşaat, Doğuş Holding; 250-500 çalışan kategorisinde Microsoft Türkiye, AbbVie, Novartis, Roche, Fevzi Gandur Lojistik; 500-2000 çalışan kategorisinde Glaxo Smith Kline, Axa Sigorta A.Ş, 3 M
    2000+ çalışan kategorisinde Hilton, H&M, Turkcell Global Bilgi ödül aldı. Özel ve sektör ödüllerinde de Microsoft Türkiye, Novartis, 3 M, AbbVie, Gittigidiyor, Novartis, Hilton ödüle layık görüldü.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.