DOLAR 32,3287
EURO 35,0757
ALTIN 2297,002
BIST 8988,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cansu Canan’ın Kütahya Söyleşilerinde konuğu Hasan Kaçan

    Cansu Canan’ın Kütahya Söyleşilerinde konuğu Hasan Kaçan
    27.10.2017
    A+
    A-

    Her ay bir konuğunu Kütahya’da ağırlayan Cansu Canan, 28 Ekim Cumartesi günü saat 20:00’da ‘Başlıksız Söyleşiler’ programı kapsamında ünlü oyuncu Hasan Kaçan’ı konuk edecek. Cumartesi günü gerçekleşecek etkinliğin moderatörlüğünü yapacak Canan, Habertürk Tv’de Gündem Ötesi programının sunuculuğu da yapıyor. Anadolu’nun Kültür Sanat Başkenti olmak için 2016-2017’de 283 etkinlik düzenleyen Kütahya Belediyesi’nin sloganı: “Şimdi Yeni Şeyler Söylemek Lazım.” Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yeni dönemde etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti.

    Yıl boyu gerçekleşen organizasyonları ile dolu dolu bir kültür sanat takvimi bulunan Kütahya Belediyesi, 7’den 70’e herkese hitap ediyor. Etkinliklere katılımlarından dolayı Kütahya halkına teşekkür eden Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, “Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bir şehirde yaşıyoruz ve kadim bir ruha sahibiz. Gerçekleştirdiğimiz tüm kültürel ve sanatsal etkinlikler, bu ruhu daha da ileriye taşıyabilmek içindir. Amacımız kültür -sanatın tüm renkleriyle şehrimizde hissedilmesi ve yaşatılması, hem çocuklarımız hem de yetişkinlerimizin mutlu, verimli ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlamaktır” dedi.

    Dolu Dolu Bir Etkinlik Takvimimiz Var

    Sanatı anbean yaşattıklarını vurgulayan Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, “Herkesin ilgisini çekebilecek etkinlikler ile bazen düşündük, bazen öğrendik, bazen de eğlendik” ifadelerinde bulundu. Saraçoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Dolu bir etkinlik takvimi oluşturduk. Birbirinden değerli sanatçı, oyuncu, yazar ve düşünürleri Kütahyalılarla buluşturmaya devam edeceğiz. 28 Ekim Cumartesi günü Cansu Canan, ‘Başlıksız Söyleşiler’ programı kapsamında ünlü oyuncu Hasan Kaçan’ı ağırlayacak. Her pazar çocuk tiyatrolarımız devam ediyor. Bunlara ek olarak yetişkin tiyatroları, konserler, söyleşi, konferans gibi programları titizlikle hazırladık. Bu tür aktivitelerin güzelliklere vesile olmasını diliyoruz”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.