DOLAR 32,5346
EURO 34,8857
ALTIN 2433,163
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Capacity AVM: Engelliler Haftası’nda “Biz de varız”

    Capacity AVM: Engelliler Haftası’nda “Biz de varız”
    07.05.2018
    A+
    A-

    10-16 Mayıs tarihlerinde 100’ü aşkın ülkede engelli bireylerin sorunlarının ve eğitim süreçlerinin olumlu yönde ivme kaydetmesi için istişare edilen Engelliler Haftası’nda, Capacity’de buluşalım.

    Zihinsel ve fiziksel yetersizlikleri olan 147 öğrenciye eğitim veren Bahçelievler Özel Eğitim İş Uygulama Okulu, Engelliler Haftası’nda Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sizleri bekliyor. Engelin, engel olmadığı bir dünya yaratmak amacıyla birçok ülkede aynı tarihlerde kutlanan hafta, Capacity’de 11, 12 ve 13 Mayıs tarihlerinde farkındalık yaratmayı amaçlayacak.

    Bahçelievler Özel Eğitim İş Uygulama Okulu, 11, 12 ve 13 Mayıs tarihlerinde Engelliler Haftası’na özel olarak engelli bireylerin toplumdaki farkındalığını artırmak amacıyla, “Hayatta biz de varız” diyecek. Capacity’de gerçekleşecek etkinlikte; topluma farkındalık kazandırılarak, ülkemizde bulunan 5 milyon engelli bireyin eğitim ve sevgi ile neler başarabildikleri gösterilecek.

    Etkinliğe, Bahçelievler Özel Eğitim Okul Müdürü Cavit Çetinkaya, Bahçelievler Kaymakamı İlker Arıkan, Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı ve Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın katılacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.