DOLAR 32,3288
EURO 35,0906
ALTIN 2294,229
BIST 9045,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Capacity AVM’de Atatürk fotoğrafları sergisi

    Capacity AVM’de Atatürk fotoğrafları sergisi
    09.11.2019
    A+
    A-

    İstanbul Bakırköy’de yer alan Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ünlü yazar ve koleksiyoner Hanri Benazus’un Atatürk Fotoğrafları Koleksiyonu ile çok özel bir anma sergisine imza attı.

    Açılışının 8 Kasım Cuma günü Atatürkçü Düşünce Derneği Bakırköy Şubesi organizasyonuyla Capacity’de gerçekleştiği sergide, Atatürk’ün daha önce pek bilinmeyen fotoğrafları 10 Kasım’a özel olarak sergilenmeye başladı.

    Atatürk ile 8 yaşında tanışma fırsatı bulan ünlü yazar Hanri Benazus’un, “Atatürk Fotoğrafları Koleksiyonu” ile düzenlenen sergide, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk büyük bir saygı, sevgi ve özlem ile anıldı. Atatürk’ün anıldığı bu özel günde, yaşayan tarih Hanri Benazus, Atatürk ile ilgili yazmış olduğu kitaplarını da sevenleri için imzaladı.

    17 Kasım 2019 tarihine kadar ziyaret edebileceğiniz Atatürk Fotoğrafları Sergisi’nde Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümü yâd ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.