DOLAR 32,5865
EURO 34,795
ALTIN 2512,086
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Capacity’de Ramazan

    Capacity’de Ramazan
    23.05.2017
    A+
    A-

    Capacity, Ramazan ayında her hafta sonunda birbirinden keyifli etkinliklere sahne olacak

    7’den 70’e tüm ziyaretçilerini keyifli projeler ile buluşturan Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan ayı boyunca her haftasonu çok özel gösteriler, atölye çalışmaları, fasıl ve ney dinletilerine sahne olacak. 27 Mayıs- 25 Haziran tarihleri arasında her haftasonu 14:00-20:00 aralığında Ramazan coşkusu Capacity’de yaşanacak.
    Capacity Alışveriş Merkezi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında; Karagöz ile Hacivat perde oyunu, İbiş kukla ve devri alem tiyatrosu, Nasrettin Hoca ve Keloğlan , kanto gösterileri yer alacak. Ramazan ayına özgü fasıl, ney ve tef dinletileri düzenlenecek. Kadir Gecesi özel programında ise, Ramazan ayının coşkusu Saz Heyeti ile Semazen Gösterileri ve çok özel ikramlar ile yaşanacak.
    Detaylı etkinlik programı şöyle:

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.