DOLAR 32,5998
EURO 34,7998
ALTIN 2495,635
BIST 9479,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Capacity’de Tasarım ve Alışveriş Festivali başlıyor

    Capacity’de Tasarım ve Alışveriş Festivali başlıyor
    12.12.2018
    A+
    A-

    14-23 Aralık tarihleri boyunca Capacity AVM’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek, %100 Tasarım ve Alışveriş Festivali’nde birbirinden özel tasarımlar ve sürpriz dolu hediyeler sizleri bekliyor.

    Capacity’de düzenlenecek, “%100 Tasarım ve Alışveriş Festivali”nde birbirinden seçkin tasarımlar ve el emeği ürünler rengârenk stantlarda yerini alacak. Alışveriş dolu festivalde; dans gösterileri, sanatçı Deniz Er ile Yusuf Aydın konserleri, astroloji ve psikoloji alanında uzman isimlerle söyleşilerin yanı sıra kitap imza günleriyle de şahane bir etkinlik gerçekleşecek. Aynı zamanda festival alanından yapacağınız alışverişlerinizle de sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacaksınız!

    Yeni yıl coşkusunu yaşamak ve kadın girişimcilere destek olmak adına düzenlenen festival, Capacity AVM B2 katında 10.00-22.00 saatleri arasında ziyaretçilerine açık olacak. Bu çok özel festivalde elde edilen gelirin bir kısmı KAÇUV (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı)’a bağışlanacak. Sizlerde festival alanında yer alacak KAÇUV standına uğrayarak, çocuklarımıza destek ve umut olabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.