DOLAR 32,3235
EURO 35,1285
ALTIN 2303,397
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Capatect’ten yüzde 50’ye varan enerji tasarrufu

    Capatect’ten yüzde 50’ye varan enerji tasarrufu

    Doğalgaz faturasının bütçelerdeki payının artacağı kış mevsiminde ısı yalıtımının önemine dikkat çeken Filli Boya Capatect, binaların ömrü boyunca yüksek enerji tasarrufu sağlamasına olanak sunuyor. Binaların ömrünü uzatmanın yanı sıra tüketicinin cebini de koruyan Capatect, Isı Yalıtım Sistemleri ile yüzde 50’ye varan enerji tasarrufu da sağlıyor.

    Kış mevsiminde soğuk havalarla birlikte yükselecek doğalgaz faturalarının önüne geçmenin iyi bir ısı yalıtım sayesinde olacağı bilinciyle hareket eden Filli Boya Capatect, binalarda ısı yalıtımının önemine dikkat çekiyor. Özellikle ısınma giderlerinin artış gösterdiği kış aylarında, binaları Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemi’yle yalıtarak, % 50’ye varan hatta ısı yalıtım malzemesinin kalınlığa bağlı olarak daha yüksek oranlarda enerji tasarrufu sağlanabilir.

    Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, mantolama yapılmamış binalardaki enerji kaçağının ülke ekonomisine yılda milyarlarca Türk Lirası zarar verdiğinin de altını çiziyor. Bu enerji kaçağının büyük kısmının mantolama yapılmamış binalarda oturanların cebinden çıkacağını hatırlatan Filli Boya Capatect, bu tasarruftan yararlanmak üzere binasında ısı yalıtımı bulunmayan tüm tüketicileri “Ücretsiz Keşif” hizmetinden yararlanmaya davet ediyor. Filli Boya Danışma Merkezi 444 1 222

    Isı Yalıtımının Yaptırmanın Faydaları

    • Isı yalıtımına harcanan para, sağladığı enerji tasarrufu ile kendisi 3-5 yıl gibi kısa bir sürede amorti eder.
    • Isı yalıtımı ile evlerimizde ısınma için harcadığımız enerjiyi%50 oranında azaltabiliriz.
    • Isı yalıtımlı binalarda daha küçük kapasiteli kombi ve daha küçük radyatörler kullanılabilir. Bu yüzden ısı yalıtımına harcadığınız para, ısıtma tesisatına harcayacağınız paradan da tasarruf edilmesini sağlar.
    • Betonun içindeki demirlerin paslanmasını engelleyerek, binanın depreme karşı dayanıklılığını arttırır.
    • Yakıt tüketimini ve dolayısıyla da atık gazları azaltarak, çevre kirliliği ve küresel ısınmanın önlenmesine katkıda bulunur.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.