DOLAR 32,5698
EURO 34,9398
ALTIN 2426,029
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Çarşamba Konferansları” 18 Nisan’da başlıyor!

    “Çarşamba Konferansları” 18 Nisan’da başlıyor!
    11.04.2018
    A+
    A-

    Türkiye İtibar Akademisi’nden  Bursa iş dünyasına yeni hizmet.

    Bursa İtibar Endeksi’ni Bursa iş dünyasına kazandıran İstanbul merkezli Türkiye İtibar Akademisi’nin “Çarşamba Konferansları”nın ilki 18 Nisan’da başlıyor. İş dünyasında “Medya İlişkileri Yönetimi” konusunun ele alınacağı ilk konferansın konuşmacısı gazeteci ve iletişim danışmanı Mustafa Şapçı…

    İş dünyası profesyonellerinin bireysel gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenecek konferanslara katılım 25 kişi ile sınırlı olacak ve tamamen ücretsiz olacak.

    İtibar yönetimi, algı yönetimi, marka yönetimi, iletişim yönetimi, pazarlama, satış teknikleri, liderlik, kriz yönetimi, ikna, medya ile ilişkiler, sorun çözme ve kurumsallaşma gibi pek çok farklı alanda konunun uzmanlarının konuşmacı olarak katılacağı konferansların ilkinde medya ve iletişim danışmanlığı alanının tanınmış isimlerinden Mustafa Şapçı yer alacak.

    “Katılımcılar, konunun uzmanları ile birebir etkileşimde olacak”

    İş dünyası profesyonellerinin gelişimlerine katkı sağlamanın en önemli misyonlarından biri olduğunu belirten Türkiye İtibar Akademisi Başkanı Ertan Acar, “Kurumsal sosyal sorumluluk ekseninde başlatacağımız “Çarşamba Konferansları” yıllardır İstanbul’da sürdürdüğümüz ve bugüne kadar iş dünyası karar vericilerinin mesleki gelişimlerine katkı sağlayan konferansların, Bursa’da gerçekleştirilecek birer örneği olacak. Katılımı 25 kişi ile sınırlı tutmamızdaki temel amaç ise; katılımcıların konferansı veren konunun uzmanlarıyla birebir etkileşimini en üst seviyede tutmak. Bu sayede etkinliğin daha verimli olmasını amaçlıyoruz. Çarşamba Konferansları’ndan Bursa iş dünyası profesyonellerinin maksimum seviyede yararlanmasını umut ediyoruz” dedi.

    Önceliği müracaat sırası belirleyecek

    Türkiye İtibar Akademisi Bursa Ofisi’nde gerçekleşecek konferanslar tamamen ücretsiz olup, katılımcılara İtibar Akademisi sertifikaları da takdim edilecek. Katılım sayısının 25 kişi ile sınırlı tutulduğu konferanslarda, önceliği müracaat sırası belirleyecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.