DOLAR 32,3808
EURO 35,0523
ALTIN 2326,745
BIST 9103,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Case IH’nin 175. yılına özel traktörü ilk kez Bursa Fuarı’nda

    Case IH’nin 175. yılına özel traktörü ilk kez Bursa Fuarı’nda
    12.10.2017
    A+
    A-

    Dünyada 175. yılını kutlayan Case IH, Bursa Tarım Fuarı’na özel olarak hazırlanan JX110 MaxPro 175.Yıl Özel Traktörü’nü standında sergiliyor.

    TürkTraktör’ün seçkin markası Case IH, Bursa Tarım Fuarı’nda ziyaretçilerini sahada verimlilik artıran traktörleri, zirai ekipmanları ve RedPro Team ekipleriyle birlikte ağırlıyor.

    Case IH tanıtım alanına gelen ziyaretçiler TürkTraktör’ün yeni finansal çözümü TürkTraktör Finans ile de tanışıyorlar.

    Bursa, 12 Ekim 2017 – Traktörde seçkin marka ayrıcalığını yaşamak isteyenlerin tercihi Case IH, Bursa Tarım 2017 Fuarı’nda çiftçilerin tarım alanında A’dan Z’ye aradıkları her şeyi bulabilecekleri standında çiftçilerle buluşuyor. Her yıl ziyaretçilerini Bursa’da farklı yenilik ve sürprizlerle karşılayan Case IH, bu yılki standında Case IH’in dünyadaki 175. yılı kapsamında Bursa Fuarı’na özel hazırlanan JX110 MaxPro 175.Yıl Özel Traktörünükonukların beğenisine sunuyor.

    Tanıtım alanında, kullanıcılarına üstün performans sunan Case IH JXB, JXC, Farmall C ve Maxxum Tier 4B serisi traktörlerini sergileyen Case IH, zirai ekipman tarafında ise her türlü hayvansal üretim işletmesinin ihtiyaç ve talebine göre farklı çaplarda silindirik balyalar yapabilen yeni RB Serisi Balya Makineleri’ni görücüye çıkarıyor.

    Sağlam ürünler, pratik finansal çözümler ve özel hizmet ekipleri; her şey Case IH standında

    Fuarın genel bir değerlendirmesini yapan TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir“Yarattığı tarımsal katma değer ile tarım ekonomisinin en önemli bölgelerinin başında gelen Bursa; bizim de her yıl fuarına büyük bir heyecan ve özenle hazırlandığımız bir bölge. Dünyada 175. yılını kutlayan Case IH; en gözde ürünlerinden biri olan JX110 MaxPro modelini Bursa Fuarı’nda özel bir renk ile sergilenmek üzere hazırladı. Sınırlı sayıda üretilecek JX MaxPro 175. Yıl Özel traktörü; sahip olduğu özel kaporta ve çatı renginin yanında kullanıcılarına 4 yıl garantiyi, RedPro Team ekibinin özel danışmanlık hizmetini de ücretsiz olarak sunuyor. Bu sürprizimize ek olarak; standımızı çiftçilerimize sunduğumuz tüm ürünler, ekipmanlar, özel hizmetler ve finansal çözümlere ilişkin her şeyi bir arada bulabilecekleri bir alan olarak hazırladık. Yani standımıza gelen çiftçilerimiz ister hizmet ister ürün olsun; tarım alanında akıllarında ne varsa her şeyi tanıtım alanımızda bulabiliyorlar.”

    İrfan Özdemir açıklamalarının sonunda, ilk kez Bursa Tarım Fuarı’nda tanıtımı yaptıkları ve sektörde ‘bir ilk’ olma niteliğine sahip TürkTraktör Finans hizmetiyle ilgili olarak da şu bilgileri verdi: “Çiftçilerimiz, bir satın alma kararını verirken kuşkusuz ki kendilerine sağlanan finansal kolaylıkları da dikkate alıyorlar. İşte bu noktadan hareketle ‘Tüm finansal işlemler tek çatı altında’ mottosuyla ortaya çıkan TürkTraktör Finans, Türkiye’de bu alanda sunulan ilk çözüm olma özelliğine sahip. Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren Case IH bayileri üzerinden çiftçilerimizin hizmetine sunulan TürkTraktör Finans, çiftçilere en pratik ve kolay kredi deneyimini yaşatıyor. Bu sistem sayesinde çiftçiler, hızlı ve çok pratik bir şekilde kendilerine sağlanan krediyle bayiden ihtiyaçları olan traktörü satın alarak tarlalarına dönebilecekler. Kurumsal iş ortağımız Denizbank da fuar süresince isteyen çiftçilerimize hem finansal danışmanlık desteği sağlayacak hem de TürkTraktör Finans hizmetini Case IH standında anlatacak.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.