DOLAR 32,5563
EURO 34,8676
ALTIN 2427,197
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    CASE’in iş makineleri İzmir Mermer ve Doğaltaş Fuarı’nın gözdesi oldu

    CASE’in iş makineleri İzmir Mermer ve Doğaltaş Fuarı’nın gözdesi oldu
    03.04.2018
    A+
    A-

     

    CASE, 24. Marble – Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda sergilediği ve kullanıcılara daha fazla performans, daha çok verim ve konfor sunan üstün özellikli makineleriyle sektörün iddialı markası olduğunu bir kez daha gösterdi.

    Dünya iş makineleri sektörüne pek çok ilki kazandıran CASE, Türkiye’nin en büyük mermer fuarı ‘MARBLE 24. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda ziyaretçilerini, 200 m²’si açık 200 m²’si ise kapalı olmak üzere toplam 400 m²’lik bir tanıtım alanında karşıladı.

    İzmir’de düzenlenen fuarda CASE İş Makineleri, farklı ve zorlu çalışma koşullarına sahip mermer ve maden ocakları gibi saha ortamlarında rahatlıkla kullanılabilen 921F Lastik Tekerlekli Yükleyici, 1021F Lastik Tekerlekli Yükleyici, CX210C Paletli Ekskavatör ve CX370C Paletli Ekskavatör modellerini sergiledi. CASE’in fuarda sergilediği lastikli yükleyici ve paletli ekskavatör modelleri kullanıcılarına sağladığı yüksek performans, dayanıklılık ve konfor ile dikkat çekti.

    Geçtiğimiz yıl dünyadaki 175.yılını kutlayan CASE, köklü geçmişinin kazandırdığı birikim ve deneyimle, dünya iş makineleri sektörüne birçok ilki kazandırırken; aynı zamanda sektöre yön veren ürünleriyle alanının da önde gelen markası konumunda. CASE ürünlerinin tamamında iş makinelerinin kullanıldığı zorlu saha çalışmalarında ihtiyaç duyulan yüksek performans, güç, dayanıklılık ve güvenlik özelliklerini bir arada sunuyor.

    TürkTraktör İzmir İş Makineleri Tesisi geniş bir bölgeye hizmet veriyor

    TürkTraktör, Avrupa’nın 4. dünyanın ise 11. büyük pazarı konumundaki Türkiye iş makineleri sektöründeki yerini 2013 yılında aldı. Traktör üretimiyle uzun yıllardır süre gelen CNHI ortaklığını iş makineleri alanına da taşıyan TürkTraktör’ün bu alandaki ilk tesis yatırımı ise İzmir’de hizmete açılan TürkTraktör İzmir İş Makineleri Tesisi oldu.

    6 bin 396 m²’lik bir alana kurulu olan TürkTraktör İzmir İş Makineleri Tesisi İzmir başta olmak üzere, aralarında Manisa, Aydın, Çanakkale, Denizli, Balıkesir, Muğla, Uşak, Afyon, Kütahya, Antalya, Burdur ve Isparta’nın da yer aldığı çok geniş bir bölgeye hizmet veriyor. TürkTraktör, İzmir İş Makineleri Tesisi ile mermer, madencilik, inşaat ve hafriyat çalışmalarının yoğun olarak yapıldığı bölgedeki şirketlere 30 kişilik uzman ekibiyle ürün satış, yedek parça, ikinci el ürün satışı ve servis hizmetleri sunuyor.

    Fuarda Sergilenen Ürünler:

    F Serisi Lastik Tekerlekli Yükleyiciler: Daha Fazla Performans, Daha Fazla Ekonomi

    F Serisi Lastik Tekerlekli Yükleyiciler 12 ila 25 ton aralığındaki 5 farklı modeli ile Türkiye pazarında yar alıyor. Tüm modeller üzerinde FPT marka motor kullanılmakta ve bu motorlar tamamen CASE lastik tekerlekli yükleyiciler için tasarlanıyor. Piyasada güçlü ve ekonomik olarak bilinen FPT motorlar F serisi üzerindeki ileri teknoloji şanzıman ve hidrolik sistem ile yakaladığı uyum sayesinde bu yakıt ekonomisini maksimum seviyeye çıkarıyor. 621F ila 921F modelleri arasında 6 silindirli 6,7 litrelik olarak kullanılan bu motorlar 1021F modelinde ise 6 silindirli ve 8,7 litre olarak yer alıyor.

    F Serisi Lastik Tekerlekli Yükleyicilerde 4 farklı motor çalışma modu mevcuttur ve operatör iş durumuna göre isteği modu tercih edebilir. Bu sayede operatör üretkenliğe oranla ideal yakıt tasarrufunu elde edebiliyor. Ayrıca tüm modeller üzerinde standart olarak sunulan otomatik rölanti ve otomatik motor kapatma fonksiyonları da yakıt tasarrufunu artıran diğer özellikler arasında bulunuyor.

    F Serisi lastikli yükleyiciler sahip oldukları küp şeklindeki soğutma ünitesi tasarımı ile mükemmel bir soğutma verimi elde ederek, makine üzerindeki tüm sıvıların ideal sıcaklık aralıklarında kalmasını sağlıyor. Bu tasarım sadece soğutma verimini artırmakla kalmayıp radyatörlerin temizlenmesini de kolaylaştırıyor. Tüm modeller üzerinde standart olarak sunulan ters fan sistemi aktif edildiğinde soğutucu radyatörler ard arda gelmediği için temizleme işlemi çok daha kolay oluyor.

    921F modeline kadar tüm modellerde motor ve soğutma ünitesinin konumlandırılış tarzı makine üretkenliğini ve yakıt ekonomisini artıran mükemmel bir özelliği ortaya çıkarıyor. Bu grupta soğutma ünitesinin kabin arkasına, motor ise makinenin en arka kısmına konumlandırılmıştır. Bu sayede makine arkasına konumlandırılmış olan motor makine üzerinde doğal bir karşı ağırlık görevi görüyor. Bu sayede daha hafif olan bir makine ile daha ağır olan bir yük kaldırılmış oluyor. Bu, üretkenliğin artması ve yakıt tüketiminin azalması anlamına geliyor.

    C Serisi Paletli Ekskavatörler: Yüksek Performans, Yüksek Konfor

    CASE Türkiye pazarına 13 ila 50 ton aralığındaki yüksek teknolojiye sahip olan C Serisi Paletli Eskavatörlerini sunuyor. C Serisi Ekskavatörler sahip oldukları yüksek motor gücü ve yüksek tork rezervi ile her zaman operatörün talebinden daha fazla gücü bünyesinde barındırıyor. Tandem bağlı pistonlu pompaların sunduğu yüksek debi ile seri hidrolik hareketler sağlanırken, yüksek hidrolik sistem basıncı koparma kuvvetlerinin fazla olmasını sağlıyor. Bu iki parametre C Serisi Ekskavatörlerin üretkenliğini maksimuma çıkarıyor.

    C Serisi Ekskavatörler üzerinde bulunan 3 farklı çalışma modu sayesinde operatör işe uygun olan modu tercih edebiliyor ve ideal performans ve yakıt ekonomisini bir arada sağlayabiliyor.

    C Serisi Ekskavatörler operatörlere yüksek güç sunarken kesinlikle yakıt ekonomisini de göz ardı etmiyor. Hem motor hem de hidrolik sistemin sahip olduğu ekonomi fonksiyonları sayesinde ihtiyaç doğrultusunda kullanılan güç gün sonunda makine sahibine yakıt tasarrufu kaynaklı bir kazanç sağlamış oluyor. Bu fonksiyonların bazıları:

    • Otomatik Rölanti Sistemi
    • Otomatik Motor Kapatma Fonksiyonu
    • Bom Ekonomi Kontrolü: Bom aşağı ve kule dönüş hareketleri esnasında motor devri otomatik olarak azaltılır.
    • Otomatik Ekonomi Kontrolü: Joystikler nötr pozisyonda ike motor devri otomatik olarak azaltılır.
    • Spul Strok Kontrolü: Kazı ve tesviye işlemleri optimize etmek için otomatik basınç ayarı sağlanır.
    • Kule Dönüş Tahliye Kontrolü: Kule dönüş hareketi esnasında hidrolik yağ akışı otomatik olarak azaltırlır.

    Makinelerin kabinleri tamamen operatörü uzun süreli çalışmalar boyunca konfor altında tutacak ergonomik bir şekilde tasarlanmıştır. Tamamen ayarlanabilir operatör koltuğu, bel desteği, ayarlanabilir joystik kolları, gelişmiş otomatik klima sistemi, 7” geniş ve fonksiyonel operatör ekranı C Serisi Ekskavatörler üzerinde sayılabilecek birçok özellikten sadece birkaçı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.