DOLAR 32,4804
EURO 34,9352
ALTIN 2435,482
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cathay Group’dan turizme yatırım

    27.12.2018
    A+
    A-

    Cathay Group, konukseverlik, gayrimenkul ve hizmet sektörlerini Juno markası altında buluşturuyor ve bu doğrultuda turizm sektöründe Juno markası altında yenilikçi ürün ve projeler geliştirmeyi hedefliyor. Daha önce Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group,  şimdi de Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne giriş yaptı.

     

    Türkiye gayrimenkul sektörünün yenilikçi markalarından Cathay Group, İstanbul’un kalbi Taksim Meydanı’na 5 dakika yürüme mesafesinde yer alan Juno Taksim Otel’in açılışını yaptı. Taksim bölgesinin tarihi binalarla süslenmiş bölgesi Gümüşsuyu mevkiinde bulunan Juno Taksim Otel, özenle renove edilmiş tarihi bir binada bulunuyor.

    Juno Taksim Otel Müdürü Burcu Çerçioğlu “Açılışını gerçekleştirdiğimiz otelimiz İstanbul’un tarihle günümüzü bir araya getiren önemli lokasyonlarından birinde yer alıyor. Otel binamızın tarihi dokusuna zarar vermeden turizme kazandırılması için renovasyon sürecini özenle yürüttük. Böyle özel bir yapıyı sektöre kazandırmak bizler için mutluluk verici bir gelişme. Ayrıca ağırladığımız misafirlerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler bizim için motivasyon kaynağı oluyor. Bugüne kadar otelimize 90 farklı ülkeden gelen tüm misafirlerimizi geleneksel Türk misafirperverliğinin gereklerini yerine getirerek ağırlamaya çalıştık.

    Tuğsuz: Şehir otelciliğine farklı bir perspektif kazandıracağız

    Cathay Group’un kalite anlayışını şehir içi oteli olarak hizmet veren Juno Taksim Otel ile turizm sektörüne taşıyacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Kurulduğumuz günden itibaren bulunduğumuz tüm sektörlerde kalite ve inovasyon anlayışımızla rakiplerimizden ayrışıyoruz. Daha yeni adım attığımız turizm sektöründe de bu anlayışımızdan taviz vermeyeceğiz. Her sene Türkiye ekonomisine 30 milyar dolar civarında değer katan turizm sektörünün çok daha büyük potansiyel taşıdığının farkındayız. Bu noktada 60 – 70 milyar dolar getirebilecek, onlarca sektöre doğrudan pozitif katma değer sağlayan turizm sektörü ekonominin önemli yapı taşlarından biri konumundadır. Biz de Cathay Group olarak, yüksek hizmet anlayışımız ve butik şehir oteli konseptimizle Türk turizmine katkı sunmaya çalışıyoruz. Juno Taksim Otel ile birlikte getirdiğimiz vizyoner bakış açısı şehir otelciliğine farklı bir perspektif kazandıracaktır. İstanbul’a gelecek yerli ve yabancı misafirlerimize Juno ayrıcalığını deneyimlemelerini öneriyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.