DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    CCN Holding şirketi DIA Holding FZCO, küresel inşaat sektöründeki başarısını tescilledi

    CCN Holding şirketi DIA Holding FZCO, küresel inşaat sektöründeki başarısını tescilledi

    Tüm dünyada inşaat sektörünün yakından takip ettiği ENR dergisi, merakla beklenen “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası İnşaat Şirketi 2017” sıralamasını açıkladı. İnşaat, sağlık, eğitim ve turizm sektörlerinde entegre yapı ve hizmet çözümleri geliştiren CCN Holding bünyesindeki DIA Holding FZCO, bu yıl listenin 120. sırasında yer aldı.

    İnşaat ve bağlantılı sektörlerin her yıl ilgi ve merakla takip ettiği ENR dergisi “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası İnşaat Şirketi – 2017” listesini açıkladı.  İnşaat, sağlık, eğitim ve turizm sektörlerinde entegre yapı ve hizmet çözümleriyle Türkiye’nin lider şirketleri arasında yer alan CCN Holding’e bağlı DIA Holding FZCO listede bu yıl 120. sırada yer aldı. İnşaat şirketlerinin yurtdışında sürdürdükleri projelere odaklanarak hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası İnşaat Şirketi” listesinde geçen yıl 147. sırada yer alan DIA Holding FZCO, bir yılda tam 27 sıra yükselme ve 120. sırada yer alma başarısını gösterdi.

    CCN Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Bayar konu ile ilgili yaptığı açıklamada,  “Dünyanın En Büyük 250 uluslararası inşaat şirketi listesinde 120. sıraya yükselmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Küresel inşaat sektörü için dünya ekonomisinin arz ettiği daralma, yükselen risk ve artan rekabet ortamında imza attığımız parlak ve dünya çapında projelerle başarı çıtamızı daha da yukarıya taşıdık. Bu yükseliş, yurtdışında DIA Holding, yurt içinde ise CCN Holding olarak faaliyet gösteren şirketimiz için olduğu gibi, ülkemiz ve sektörümüz için de önemli bir başarıdır. 2008’den bu yana dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri sıralamasında daima ilk 200 içerisinde yer aldık. Bu başarımızı her geçen yıl daha da artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

    Küresel inşaat sektörünün durumunu ve yıldan yıla kaydettiği gelişmeyi yakından izleyen ENR dergisi, 2017 raporunda sektörün çeşitli etkenlerden dolayı zorlu bir süreçten geçtiğine dikkat çekiyor ve konuyla ilgili detaylı analizler içeren bir rapor yayınlıyor.

     

     

     

    CCN Holding Hakkında:

    CCN Holding; inşaat,  sağlık, eğitim ve turizm sektörlerinde entegre yapı ve hizmet çözümleri geliştirme hedefiyle faaliyet göstermektedir. Holding bünyesinde;  CCN İnşaat, CCN Sağlık, CCN Laboratuvar, CCN Servis, CCN Teknik, CCN Gayrimenkul, CCN Eğitim ve CCN Turizm şirketleri bulunmaktadır. CCN Holding yurtdışındaki inşaat faaliyetlerini ise DIA Holding olarak yürütmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.