DOLAR 32,5423
EURO 34,9286
ALTIN 2439,526
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çehov Kabare Sahnesi sanatla doldu taştı

    Çehov Kabare Sahnesi sanatla doldu taştı
    01.03.2018
    A+
    A-

    Tiyatro Sahnekarların, başrollerini Erhan Yazıcıoğlu, Volkan Severcan, Melda Gür, Bora Severcan ve Murat Kodallı’nın paylaştığı “Çehov Kabare” oyunu dün akşam gala gösterimini gerçekleştirdi. Massk Sahne’de gerçekleşen gala gösterimine tiyatro, sinema ve televizyon dünyasından pek çok ünlü isim katıldı.

    “Çehov Kabare” oyunu ile sanat hayatında 50.yılını kutlayan Erhan Yazıcıoğlu ile 35.yılını kutlayan Volkan Severcan, oyun sonunda sahnede kendileri için hazırlanan pasta sürpriziyle duygu dolu anlar yaşadı. Galaya katılan birbirinden ünlü sanatçı dostlarını da sahneye davet eden deneyimli oyuncular, kendileri için hazırlanan pastayı Göksel Kortay, Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Tuna Arman, Zeyno Gönenç, Haluk Özenç, Anta Toros, Gani Müjde ve ünlü yapımcı-yönetmen Aram Gülyüz gibi isimlerle birlikte üfledi. Öte yandan oyun sonunda 50. sanat yılı için kendisine takdim edilen çiçeği usta oyncu Göksel Kortay’ın ellerinden alan Erhan Yazıcıoğlu, yıllarca bir çok oyunda aynı sahneyi paylaştığı Kortay’ın önünde diz çökerek usta oyuncuya minnettarlığını dile getirdi. Yine aynı şekilde 35. sanat yılı için kendisine takdim edilen çiçeği aynı zamanda aynı dizide birlikte rol aldığı Tamer Karadağlı’nın ellerinden alan Volkan Severcan, ”bugün burada hep birlikte olmak çok güzel bir duygu. Yaşasın sanat, yaşasın tiyatro” ifadeleri ile seyircileri selamladı.

    HEM OYNADI HEM YÖNETTİ HEM KOSTÜM TASARLADILAR

    Oyunun başrol oyuncularından Bora Severcan oyunun aynı zamanda yönetmenliğini yaparken, Melda Gür de oyunun kostümlerini tasarladı.

    Galaya katılan ünlü isimler oyun çıkışında oyunu çok beğendiklerini ve 1.5 saat boyunca oldukça eğlendiklerini dile getirdi. Oyun sonunda oğulları Volkan ve Bora Severcan’ın perfonslarını değerlendiren anneleri Meziyet Severcan ise; ”Bir anne için mutlulukların en büyüğü” yorumunu yaptı…

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.