DOLAR 32,5463
EURO 34,828
ALTIN 2439,453
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Celestron ile ikisi bir arada; hem teleskop hem mikroskop

    Celestron ile ikisi bir arada; hem teleskop hem mikroskop
    21.06.2017
    A+
    A-

    Evrendeki gezegenlerden, yeryüzündeki gözle görünemeyen canlılara kadar keşfedilmeyi bekleyen çok şey var. Bilimin bu gizemli dünyasına adım atmak için ise Celestron’un bilim kiti tam ihtiyacınız olan şey. Özellikle yaz döneminde tatilde çocukların bilimle iç içe eğlenceli vakit geçireceği Celestron bilim kiti geleceğe ışık tutmaya hazırlanıyor.

    Eyüboğlu’nun distribütörlüğünü yaptığı Teleskop, mikroskop ve dürbün markası Celestron, genç nesli bilime teşvik ediyor. Celestron teleskop ve mikroskop setinin içinde yer aldığı bilim kiti, bilime ilgisi olan kişileri ve öğrencileri bilgilendirirken aynı zamanda eğlendirecek.
    Bilim kitinin içinde yer alan Celestron Powerseeker 50 mm mercekli teleskop, 500 mm odak uzaklığına sahip. Ay ve gökyüzü cisimlerini kolayca takip edebilmeniz için “slow motion” kontrollü uzayabilen tripoda sahip olan teleskop 112 santimetre tripod uzunluğu ile profesyonel duruş sağlıyor. Ay filtresi ve aksesuar tablasının da dahil olduğu set ile gökbiliminin gizemine ortak olacaksınız.
    Bilim kitinin içinde yer alan diğer ürün ise Celestron Optik 100x/600x/1200x büyütebilen mikroskop. 24 parçadan oluşan mikroskop aksesuar kiti ile kendi araştırmalarınızı yaparken, hazır slayt setleriyle de ilginizi çeken çalışmaları inceleyebilirsiniz.
    Celestron bilim kitine Mall of İstanbul ve Bursa Korupark AVM’deki Hobix mağazalarından ve hobix.com.tr adresinden sahip olabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.