DOLAR 32,3291
EURO 35,0399
ALTIN 2280,546
BIST 9002,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Celestron’dan wi fi özellikli teleskop 

    Celestron’dan wi fi özellikli teleskop 
    15.05.2018
    A+
    A-

     

    Teleskop, mikroskop ve dürbün markası Celestron, kablosuz kontrol teknolojisini Astro Fi teleskop serisi ile birleştirdi. Wi-Fi destekli teleskop, Ay ve gezegen görüntülerinin yanı sıra parlak yıldızlardan ve derin uzay nesnelerine kadar geniş bir alanda net görüntülerle esrarengiz bir keşfe çıkmanızı  sağlıyor. Tablet, telefon gibi akıllı cihazlardan kontrol edilebilen teleskop, kullanıcılarına gözlemlemek istediği tüm gök cisimlerini kendi bulabilme özelliği sunuyor.

    Uzay çağında uzayın bilinmez gizemi Celestron ile çözülüyor. Dünyanın önde gelen teleskop markası Celestron, Wi-Fi teknolojisi ile tasarladığı Astro Fi5 teleskopunu tanıttı. Uzay gözlemini daha keyifli ve kolay hale getiren Astro Fi5, iPhone, iPad ve Android cihazlar için ücretsiz ‘Celestron Skyport’ uygulaması ile uzayı cebinize sığdırıyor.

    Uzayın derinliklerine keşfe çıkmak için Astro Fi 5″ Schmidt-Cassegrain teleskopu bir kez hizalamak yeterli oluyor. Motorlu Go-To teleskobu otomatik olarak Celestron Sky Portal uygulamasını kullanarak seçilen gök cismini işaret ediyor ve izlemenize imkan sunuyor.

    1 adet StarPointer bulucu dürbünü ve 2 adet Kellner oküler merceğine sahip teleskop, yeryüzü kullanımları için de uygun. Kauçuk tepsisi ile telefon ve tabletlerinizi teleskop üzerinde tutabileceğiniz Astro Fi serisi ile 120 binden fazla gök cismini gözlemleyebilirsiniz.

    Özellikler
    Açıklık 125 mm
    Odak uzaklığı 1250 mm
    Odak Oranı f / 10
    10 ve 25 mm’lik 2 adet mercek
    Kırmızı lazer noktalı bulucu dürbün
    1,25” düzeltici mercek
    295x En yüksek Faydalı Büyütme

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.