DOLAR 32,5656
EURO 34,9853
ALTIN 2423,707
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cemdağ ‘Jet Serisi’ ile enerji verimliliğine yüzde 80 tasarruf katkısı sağlıyor

    Cemdağ ‘Jet Serisi’ ile enerji verimliliğine yüzde 80 tasarruf katkısı sağlıyor
    17.10.2017
    A+
    A-

    Led teknolojisiyle ürettiği ürünleri ile enerji verimliliğine katkı sağlayan Cemdağ, kentsel peyzajda önemli yeri olan park ve bahçeleri de tasarruflu aydınlatıyor. Cem markalı kentsel aydınlatma armatür grubu “Jet Serisi” ile ışığın yoğun kullanıldığı park ve bahçe alanlarında, yüzde 80’e kadar tasarruf sağlanıyor. Nesnelerin internetine uyumlu tasarımıyla uzaktan kontrol olanağı sunan “Jet Serisi” çevreci özellikleriyle ışık kirliğini de büyük oranda azaltıyor.

    Cemdağ, 1968’den bu yana aydınlatma sektörüne kattığı yeniliklerle sektörünün lider firmalarından biri olmayı sürdürüyor. Cemdağ’ın Cem markalı, LED teknoloji kullanılarak geliştirilen ürünü kentsel aydınlatma armatürü “JET Serisi” ile enerji verimliliğine önemli bir katkı daha sağlıyor.

    Park ve bahçe mekanlarına ve şehir peyzajına uygun olarak tasarlanan jet serisi, tamamen LED teknolojisine uygun tasarlanmış iki armatürü tek gövdede bir araya getiriyor. Sağlam gövde yapısı ve homojen ışık dağılımı ise doğru ışıklandırma olanağı sağlayarak, ışık kirliğini de önemli oranda azaltıyor. 2 farklı boy gövde seçeneği ve gövde ral rengi opsiyonu ile şehir estetiğine uyumlu tasarlanan ürün mevcut direklere de kolaylıkla entegre edilerek maliyetleri de düşürebiliyor.

    Nesnelerin İnternetine Uygun Tasarım

    LED teknolojisi sayesinde konvansiyonel armatürlere oranla min.%60 enerji tasarrufu sağlama özelliğine sahip Jet Serisi aynı zamanda, teknolojik ürünlerin internet üzerinden diğer cihazlarla iletişim halinde olduğu “Nesnelerin İnterneti”ne uyumlu. Bu sayede, internet üzerinden takip kolaylığı, otomasyon, astronomik saat sistemi sayesinde istenilen saatlerde açma -kapama-kısma (dimleme) özelliği ile tasarruf oranını %80 e kadar arttırıyor.

    Şehirlerdeki her türlü hava koşullarına karşı dayanıklı IK08 5mm Temperli Cam ve IK10 koruma sınıfına sahip, yerli üretim alüminyum enjeksiyon gövde ise uzun ömür için büyük avantaj sunuyor. Cem Jet Serisinde; High Power LED teknoloji ile 120lm/W ve üzeri yüksek verimli ve üstün Hİgh Power LED teknolojisi ile Mono Colour Amber, Kırmızı, Yeşil, Mavi, Sarı ve Beyaz (4000k,5000k,6500k) olmak üzere geniş renk seçeneği mevcut. Toza ve neme karşı korumalı, sürdürülebilir IP66 koruma sınıfı için el değmeden yüksek teknoloji ile dökülen silikon contaya sahip olan seri, uluslar arası normlara uygun ENEC sertifikalı LED modül ve aydınlatılan alana göre ışığı yönlendiren 10 farklı optik teknolojisiyle fark yaratıyor.

    Cemdağ ürünleri aynı zamanda doğru şekilde yapılamayan kentsel aydınlatma sebebi ile yapay ışığın atmosfere zarar verdiği “Işık Kirliliği”ne karşı çözümler sunuyor. Cemdağ bu özelliği ile ışık kirliliğine karşı uluslararası bir otorite olan Darksky Assosiation’a üye ilk Türk firması oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.