DOLAR 32,4804
EURO 34,9352
ALTIN 2435,482
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cemdağ sokak armatürleri ile şehirlerin aydınlatmasında yüzde 80’e varan enerji verimliliği

    Cemdağ sokak armatürleri ile şehirlerin aydınlatmasında yüzde 80’e varan enerji verimliliği

    Türkiye ve dünyada aydınlatma sektörünün öncü firmalarından Cemdağ Aydınlatma Teknolojileri tarafından LED ve IoT teknolojileri ile üretilen Cem markalı sokak armatürleri, yüzde 80’e varan enerji tasarrufu sağlıyor.

    Tarihte ilk kez dünya nüfusunun yüzde 50’si artık kentlerde yaşıyor; şehirlerde yaşayanların sayısının ise 2020’ye kadar 4,3 milyarı aşması bekleniyor. İstanbul’un da içinde bulunduğu “mega kent”lerin sayısı hızla artarken, bu şehirlerin ihtiyaç duyduğu enerjinin sürdürülebilirliği ise en büyük çalışma konusu olmayı sürdürüyor.

    Şehirlere akıllı aydınlatma konusunda yenilikçi ve yüksek teknolojiye sahip çözümler sunan ve 5 kıtada 50’den fazla ülkeye ihracaat yapan Cemdağ Aydınlatma Teknolojileri, yüksek LED teknolojisi ile ürettiği sokak aydınlatmasında aynı zamanda IoT (Nesnelerin Interneti) teknolojisinden faydalanarak enerji tasarruflu aydınlatma çözümlerini hizmete sunuyor. Armatürler, IoT teknolojisi sayesinde bir ağ üzerinden birbiriyle haberleşebiliyor ve bu da enerji verimliliği yüksek aydınlatma çözümleri sunmalarını sağlıyor. Cem markalı kentsel aydınlatma armatürleri ışığın yoğun kullanıldığı alanlarda yüzde 80’e varan tasarrufu sağlayarak, şehirlerin enerji verimliliğinde adeta devrim yaratıyor.

    Yarının teknolojisini bugün üreten Cemdağ aydınlatma teknolojisi sözcüleri sensörlerleuzaktan kontrol, analiz, otomasyon ve ölçüm yapma imkanı sunan IoT teknolojilerine sahip aydınlatma ürünleri üreterek kullanıcısına konfor kaybı yaşatmadan maksimum tasarruf hedeflediklerini belirtiyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.