DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Centilmen bir erkek seyahatte de tarz olmayı bilir

    Centilmen bir erkek seyahatte de tarz olmayı bilir
    22.06.2018
    A+
    A-

    Yazın hissedilen sıcaklığını, doğal, hafif ve esnek kumaşlarla en aza indirerek şehir erkeğinin her daim şık ve rahat olması için tasarımlar sunan Giovane Gentile, günlük yaşam ve iş hayatının haricinde seyahat sırasında da tarzınızı yansıtıyor.

    ‘Centilmen sözünün değeri’ mottosuyla erkek giyiminde fark yaratan Giovane Gentile, günlük ve business şıklığın haricinde seyahatlerde de erkeklerin ilk tercihi oluyor.

    Sıcakların iyice kendini hissettirdiği yaz aylarında iş ve tatil amaçlı seyahat eden erkekler, Giovane Gentile’nin smart casual ve sportif ürünlerini tercih ederek rahatlık ve şıklıklarından ödün vermiyorlar. İş seyahatleri için yün- likra karışımı terletmeyen, şık ve rahat takım elbiseler içeren Giovane Gentile yaz serisi, yünün serin tutma özelliği sayesinde şıklığınızı uzun süre korumanızı sağlıyor. Ayrıca seride tatile giden erkekler için de konforlu chino ve denim pantolonlar bulunuyor. Tamamı pamuk-likra karışımı olan bu ürünler yumuşak yapısı ile terlemeyi minimalize ediyor. Giovane Gentile yaz için hazırladığı kreasyonu ayrıca pantolonlarınızla kombinleyerek şıklığınızı tamamlayabileceğiniz gömlekleri de içeriyor. İncecik ve yumuşacık gömlekler terletmezken desenli seçenekleriyle de dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.