DOLAR 32,517
EURO 34,6505
ALTIN 2435,931
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çeşme’nin Yeni Lezzet Adresi ‘Sea Homes Restaurant By Murat Bozok’ ile Ege’de yaşanıyor

    Çeşme’nin Yeni Lezzet Adresi ‘Sea Homes Restaurant By Murat Bozok’ ile Ege’de yaşanıyor
    20.06.2017
    A+
    A-

    Dünyanın en büyülü toprakları üzerinde, tarihin ve doğanın cömert davrandığı Ege’de, yerel ve taze ürünlerin en yalın haliyle sunulduğu eşsiz ürün yelpazesiyle Sea Homes Restaurant by Murat Bozok, bayram ve yaz tatilinde damaklarda unutulmaz lezzetler bırakacak.

    Çanakkale’den başlayıp, Gaziantep’e kadar uzanan lezzet rotasında DNA’mıza kazınan zeytinyağlı ve meze kültürünün en güzel tatlarını sizler için bir araya getiren ve Paşalimanı’nın gözdesi Sea Homes Restaurant by Murat Bozok, muhteşem deniz manzarası, 80 kişilik kapasitesi ve sınırsız servis anlayışıyla misafirlerine uzun süre hafızalarından silinmeyecek tatlar sunuyor.

    Haftanın 7 günü 11.00- 24.00 saatleri arasında hizmet veren Sea Homes Restaurant by Murat Bozok sakin ve huzurlu atmosferiyle büyülüyor.

    Şef Murat Bozok’un özel olarak hazırladığı enfes lezzetler arasında; Deniz Mahsullü Tagliatelle’den, Bolonez Soslu Penne’ye, Köz Patlıcanlı Satır Dürüm’den Antakya Usulü Tepsi Et’e kadar birbirinden nefis yemekler bulunuyor. Izgara Bonfile, Balzamikli Izgara Tavuk Pirzola, Soman Tava ve günlük balık çeşitleri ise ana yemeklerin vazgeçilmezi.

    Sea Homes Restaurant by Murat Bozok’un ayrıca zengin bir kavı bulunuyor. Özellikle butik üreticiler tarafından özel olarak yapılan şarapların tadına bakarken, Paşalimanı koyu manzarası sofralara eşlik ediyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.