DOLAR 32,5951
EURO 34,8069
ALTIN 2412,156
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çetmen Mobilya 50. mağazasını Ankara Sincan’da açıyor

    Çetmen Mobilya 50. mağazasını Ankara Sincan’da açıyor
    28.06.2018
    A+
    A-

    Çetmen Mobilya, 2023 yılına kadar mağaza sayısını 250’ye yükseltmek üzere yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda şirket, 30 Haziran 2018 günü 50. mağazasını Sincan, Ankara’da açıyor. Çetmen Mobilya, 2.400 metrekare satış alanına sahip yeni mağazasında müşterilerine şık ve modern ürünler ve zengin bir deneyim sunmaya hazır.

    Türkiye’nin köklü mobilya üreticilerinden Çetmen Mobilya, gerçekleştirdiği yatırım ve büyüme atağı kapsamında 50. mağazasını Sincan, Ankara’da müşterilerinin hizmetine sunuyor. 30 Haziran 2018 tarihinde açılışı gerçekleştirilecek mağaza, şirketin 2023 yılına dek mağaza sayısını 250’ye çıkartma hedefi doğrultusunda önem taşıyor. Ege Bölgesi’nde İzmir, Aydın, Denizli, Manisa, Muğla ve Uşak’ta mağazalar açarak önemli bir büyüme ivmesi yakalayan Çetmen Mobilya, yeni dönemde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere büyükşehirlerde yeni mobilya mağazaları açmayı hedefliyor.

    Şirketin yeni hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediğini vurgulayan Çetmen Mobilya Pazarlama Direktörü Erhan Güngör; “Şık, modern ve kaliteli ürünlerin zengin bir mağaza deneyimi ile tüketicilere sunulması Türkiye mobilya pazarının gelişimi açısından kritik önem taşıyor. Pazardaki bu açığın farkında olarak gelecek 5 yılda 200 milyon TL’nin üzerinde yatırım yapacağız. Bu yatırım 2020 yılında faaliyete sokacağımız yeni nesil fabrikamızın yanı sıra ülke çapındaki mobilya sayımızı 2023 yılına kadar 250’ye yükseltme hedefimizi kapsıyor. Bu doğrultuda hedef bölgelerimizden olan Ankara’da Sincan mağazamızı açmaktan mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimize en iyiyi sunma geleneğimizi burada da sürdüreceğimize ve deneyimli ekibimizin emekleriyle kısa zamanda başarıyı yakalayacağımıza inancımız tam” dedi.

    80.000 metre kareyi aşan satış alanı ve 1.300 kişilik güçlü kadrosuyla Çetmen Mobilya’nın Sincan’daki yeni mağazası, Batıpark, Demetevler, Etimesgut ve Siteler’in ardından Ankara’daki 5. mağazası olacak. 2.400 metrekare satış alanına sahip mağazada Çetmen Mobilya, 7 kişilik uzman kadrosuyla hizmet vermeye başlayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.