DOLAR 32,4939
EURO 34,55
ALTIN 2496,353
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığının portföylerine talep yağıyor

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığının portföylerine talep yağıyor
    21.05.2018
    A+
    A-

    Bursa- Osmangazi’ de 35 hektar alan üzerinde geliştirilen Botanik 224, Atış Premium ve Yükselen Park projeleri genelinde; 1.769 adet  2+1 & 3+1 & 4+1 daireler & 199 adet cadde üstü mağaza-dükkanlardan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait, teslime ve tapu devrine hazır 350 adet  2+1, 3+1, 4+1 daireler ve  40 m2’ den 217 m2’ ye değişen 38 adet cadde üstü mağazalara talep yağdı.

    Üçte biri sahiplerini buldu 

    Mortgage/konut kredisi faiz desteği ile çok kısa bir sürede; gayrimenkullerin üçte biri sahiplerini buldu. Turyap Holding Genel Müdürlük tarafından proje içinde hizmet veren ” ÇŞB projeler satış ofisine“ Bursa Turyap Temsilcilikleri, yurt dışı ve yurt içi Turyap Temsilcilikleri de destek veriyor. Konut  alımlarında, %25  peşinat sonrası, kalan tutar 90 gün sonra  tek seferde ödenebiliyorken,  10 yıl 0,98 faiz oranı ile konut kredisi kampanyasından faydalanmak  isteyenler ise hemen konut kredisi  başvurusunda bulunabiliyorlar.

    Piyasa değerine göre %20 daha hesaplı

    Projelere gelen yoğun talebi Pazarlama ve Satıştan sorumlu Turyap Holding İcra Kurulu Üyesi Bilge ÖZDEMİR değerlendirdi: Ç.Ş.B’nin Bursa – Osmangazi Botanik 224, Atış Premium ve Yükselen Park’taki gayrimenkullerinde; piyasa değerlerine göre %15-20 hesaplı olmamız  yatırım ve bölgesel yerleşim  tercihini  beraberinde getiriyor. Osmangazi’ de 35 hektarlık alan içinde konumu, olanakları ve yapı özellikleri ile böyle bir projeler bütünü bir daha gelmez,  2+1’lerin 155 bin TL’den başladığı projede, “devir etme olanağı da“  yatırım özelliğini artırıyor. Daire ve ticarilerin teslime hazır olmaları iş geliştirme, kiralama ve bu faiz oranları ile kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunuyor. 5 yıl Emlak vergisi, KDV, tapu alım satım harç muafiyetleri ile ciddi tasarruf sağlanıyor.

    5 yıl emlak vergisi, KDV, tapu alım satım harç muafiyeti

    Çevre ve Şehirçilik Bakanlığına ait İstanbul – Bahçekent / Başakşehir, İzmit – Körfezkent projelerinde 2017 yılında binin üzerinde gayrimenkulü, proje satış ofislerinde sattıklarını belirten Bilge ÖZDEMİR; bu başarıda; 33 yıllık Turyap Holding saygınlığı, güvenirliliği önemli yer tutarken, yurt dışı ve yurt içinde 40 il ’de faaliyet gösteren 400’ e yakın Turyap Temsilciliklerinin önemli payı olduğunu belirtiyor.

    Satış ofisi Ramazan süresince geç saatlere kadar açık

    Çevre ve Şehirçilik Bakanlığı Bursa – Osmangazi  “ Botanik 224, Atış Premium ve Yükselen Park “ projeleri satışların başladığı günden beri  sabahın erken saatlerinden, akşam saatlerine kadar kuyruklarla karşılaştıklarını, belirten Bilge ÖZDEMİR, yoğun talebe yanıt verebilmek için ramazan süresi içinde “ SABAH :10 / AKŞAM :10 “ Bursalıların hizmetinde olacaklarını duyurdu.

    Bursa – Osmangazi  “ Botanik 224, Atış Premium ve Yükselen Park “ yerleşim/yaşam ve yatırım için, Projeler alanında konumlu “ TURYAP HOLDİNG Projeler Satış Ofisi ziyaret edilerek ve/veya www. turyap. com. tr, 444 2 780’  den bilgi alınabilir

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.