DOLAR 32,338
EURO 35,1356
ALTIN 2240,496
BIST 8726,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ceylan Ertem’den Kovuldum şarkısına özel klip

    Ceylan Ertem’den Kovuldum şarkısına özel klip
    05.01.2018
    A+
    A-

    Alternatif müziğin önde gelen isimlerinden Ceylan Ertem, Sony Music etiketiyle yayınlanan ve yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören “Yine de Amin” albümünün üçüncü klibini “Kovdum” şarkısına çekti. Amsterdam’da ve Macaristan’da çekilen klip, gerek görsel dünyası gerekse anlattığı hikayeyle oldukça ilgi çekecek bir yöne sahip.

    Dinleyicinin de merakla beklediği ve sözleri Sıla Gençoğlu, müziği Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır, düzenlemesi Can Güngör imzası taşıyan şarkının klibinde yönetmen koltuğunda Aytekin Yalçın oturuyor. Ceylan Ertem’in görüntülerinin Amsterdam’ın bir köyünde çekildiği klibin hikayesi Macaristan’da 74 yaşındaki dansçı Valeria Borbely’nin hikayesiyle harmanlanıyor.

    17 yaşında iken Macaristan’da çok ünlü olan ressam Bela Borbely ile evlenen ve 28 yaşında 2 çocuk annesi iken Moulın Rouge’da profesyonel olarak dans etmeye başlayan Valeria, klipte tamamen doğal ve içinden geldiği şekilde dans ederek anlatıyor hikayesini.

    Birkaç ay önce görme duyusunu yitiren eşi Bela’nın duvarda tablolarının da göründüğü klip, tüm doğallığı ve duygusuyla izleyeni de şarkının duygusuyla birlikte içine alıyor. Bela bey’in görme duyusunu yitirmesine rağmen Valeria Hanım’ın hala eşi için evde dans ediyor olması ve bunun da klibe yansıtılması sanatçı olan bu çiftin aşkının sonsuzluğunu da yansıtıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.