DOLAR 32,4936
EURO 34,591
ALTIN 2492,585
BIST 9550,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cezbedici şık bahçelerde L’unica imzası

    Cezbedici şık bahçelerde L’unica imzası
    14.05.2020
    A+
    A-

    Bahçe, balkon, teras gibi açık hava mekanlarına prestij katan ve modern çizgisiyle dikkat çeken L’unica, 2020 ilkbahar-yaz sezonuna iddialı bir giriş yaptı. Koleksiyonuna eklediği yeni ürünler ve dünyaca ünlü markalarla öne çıkan L’unica, koltuktan masa ve sandalyeye, sehpadan servis arabasına, salıncaktan şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e, şömineden barbeküye ve aydınlatmaya kadar pek çok farklı ürünüyle açık havanın ruhunu değiştiriyor. Bu yıl Türkiye’ye ilk kez getirdiği Fransız Les Jardins ve Alman Hoefats ürünleriyle dış mekanlara farklı bir soluk katacak olan L’unica, aynı zamanda Belçikalı Oasiq, Danimarkalı Morso Living, Cane-line ve Houe, Amerikalı Big Green Egg, Hollandalı Happy Cocooning, Avustralyalı Tiipii Bed ve Fransız Fermob ürünlerini bahçe müdavimlerinin beğenisine sunuyor.

    Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica, 2020 yılının ilkbahar-yaz sezonunda dış mekanlara farklı tasarımlar getirmeye devam ediyor. Oturma grupları, yemek grupları ve keyif ürünleri olmak üzere üç ana kategoride ürünleri bulunan L’unica; koltuktan masa ve sandalyeye, sehpadan servis arabasına, salıncaktan şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e, şömineden barbeküye ve aydınlatmaya kadar pek çok farklı ürünüyle açık havanın ruhunu değiştiriyor.

    Her sezon modern, cezbedici ve kullanışlı tasarımlar

    Zamansız çizgisini sezonun trendleri ile renklendiren L’unica, farklı materyalleri harmanlayarak bahçe, balkon, teras, havuz kenarı gibi dış mekanları modern ve cezbedici bir görünüme kavuşturuyor. Ürünlerinin konsept ve tasarımlarını kendi ekibiyle gerçekleştiren L’unica, dünya markalarının kullandığı üst düzey hammaddeleri tercih ediyor. Biçim, renk, derinlik gibi detayları Türk tüketicisinin tercihlerine uygun şekilde kurgulayan L’unica, ürünlerinde teak ağacı, sentetik rattan ve alüminyum malzemeleri profesyonel işçilikle harmanlıyor.

    Bahçelerin dünyaca ünlü markaları Türkiye’de

    2020 sezonunda Türkiye’ye ilk kez getirdiği Fransız Les Jardins aydınlatma ürünleri ve hem şömine hem de barbekü olma özelliklerine sahip Alman Hoefats ürünleriyle dış mekanlara farklı bir soluk katan L’unica, aynı zamanda ödüllü tasarımlarıyla dikkat çeken Belçikalı Oasiq, İskandinav tasarım özelliklerine sahip Danimarkalı Houe ve premium tasarımlarıyla dünyaca ünlü Danimarkalı Cane-Line ürünlerini açık hava tutkunlarının beğenisine sunuyor. Ürün portfoyünde kendi tasarımlarına ek olarak birçok marka barındıran L’unica; Hollandalı Happy Cocooning şömine masaları ile Danimarkalı Morso Living ve Amerikalı Big Green Egg barbekülerini, Avustralyalılar tarafından üretilen yatak konforundaki modern hamak Tiipii Bed ve Fransa’nın ünlü duş markası Fermob ürünlerini de müdavimleriyle buluşturuyor.

    İstanbul Levent’te showroom ve Türkiye genelinde 30 bayi

    Uzun yıllar boyu bahçelerin gözdesi olacak tüm L’unica ürünlerine, markanın İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ve Türkiye genelindeki 30 farklı bayisinden ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.